FANOVI U EKSTAZI

Elizabeth Hurley pokazala novi kupaći kostim pa ‘srušila Instagram‘: ‘Tvoje zmijsko tijelo ne stari‘

Fotografiju sa 120 tisuća lajkova u 24 sata pohvalile su i Thandie Newton i Patsy Kensit, a obje su joj poslale niz plamenih emojija
 Angela Weiss/Afp

Elizabeth Hurley (56), glumica i dizajnerica, svojim je pratiteljima predstavila jedan od svojih najnovijih modela kupaćih kostima.

"Živjela sezona kupaćih kostima", napisala je Hurley u opisu fotografije na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu od zmijske kože s detaljima u obliku lančića duž dubokog dekoltea i naramenica. Izgledala je, komentiraju fanovi, samouvjereno i preplanulo dok je pozirala s rukama iznad glave i zavodljivo gledala u kameru.

Obožavatelji su bili oduševljeni prizorom te joj uputili niz komplimenata. Fotografiju su pohvalile glumice Thandie Newton i Patsy Kensit, a obje su joj poslale niz plamenih emojija.

Dok su mnogi muški pratitelji ostavili svoje komentare nazivajući je prekrasnom i ljepoticom bez starosti, Hurley je rekla da su je baš njezine obožavateljice inspirirale da nastavi nositi bikinije i u 50-ima.

image

Elizabeth Hurley

Instagram

Svoju zavidnu figuru Elizabeth održava zdravom prehranom. Za početak dana, glumica priznaje da popije dvije šalice tople vode kako bi potaknula metabolizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:18