GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE

Elizabeth Hurley se dosađuje u pandemiji, ali njezinim fanovima nimalo nije žao, jasno je zbog čega

Od početka pandemije u ožujku dosad objavila je bezbroj fotografija na kojima je uglavnom poprilično oskudno odjevena
 Instagram

Engleska glumica, model i poduzetnica, 55-godišnja Elizabeth Hurley, koja je bila poznata kao dugogodišnja djevojka Hugha Granta prije nego li je dobila ulogu u popularnoj komediji Austin Powers: International Man of Mystery, na svom Instagramu iz dana u dan pokazuje kako nije nikakav problem ostati kući zbog pandemije - i pritom ostati veseo i raspoložen.

U svom šest milijuna funti vrijednom imanju u Herefordshireu provodi posljednjih deset mjeseci, a od početka pandemije u ožujku dosad objavila je bezbroj fotografija na kojima je uglavnom poprilično oskudno odjevena.

- Zašto ići van, kad možeš ostati kod kuće. Zašto kupovati nove haljine, kad se možeš uvući u onu koju si nosila prije 15 godina - napisala je Liz u objavi 13. ožujka dajući svima na znanje koliko dobro izgleda unatoč godinama.

Usprkos lockdownu, Liz je našla način i da obilježi Dan planete Zemlje.

- Uništavanje životinjskih staništa i ilegalna trgovina doveli su do ove smrtne pandemije - napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj polugola leži u dubokoj travi.

Kada su stručnjaci počeli napominjati da je D vitamin iznimno važan za imunitet, Liz se skinula u toples pa izreklamirala Clinique kremu za sunčanje koja je dio Estee Lauder brenda s kojima je slavna glumica potpisala dva milijuna funti težak ugovor.

Rođendan 10. lipnja proslavila je u kadi.

- Zahvalna sam što sam sretna i zdrava - napisala je.

Uskoro je objavila i fotografiju u raskopčanoj košulji iz koje je virilo bujno poprsje bez grudnjaka.

- 14 tjedana kod kuće, a Engleska cvjeta - napisala je i privukla u hipu 190.000 lajkova.

Golišave fotografije nastavila je nizati, a na jednoj od posljednjih koju je objavila pokazuje tanani struk i bujan dekolte dok drži domaći pekmez u rukama.

- Lockdown je od mene napravio ludu domaćicu - našalila se na svoj račun ova zgodna glumica, ujedno i poduzetnica.

Naime, još 2005. kreirala je vlastitu liniju kupaćih kostima pod nazivom Elizabeth Hurley Beach, pa ako ste se prilikom pregledavanja ovih fotografija zapitali koliko to Elizabeth kupaćih kostima ima, odgovor je jednostavan: bezbroj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:03