NJENA STRANA PRIČE

Ellie Goulding nakon deset godina progovorila o glasinama da je prevarila Sheerana s kolegom glazbenikom

Iako je oduvijek govorila da su ona i Sheeran samo prijatelji, on ima ipak drugačiju verziju priče...

Niall Horan, Ellie Goulding, Ed Sheeran

 AFP

Britanska pjevačica Ellie Goulding nakon dugo godina progovorila je o glasinama da je prevarila glazbenika Eda Sheerana s bivšim članom benda One Direction Niallom Horanom.

Pjevačica je potaknula glasine o vezi sa Sheeranom još 2013., a kasnije se počelo nagađati da je ušla u vezu s Horanom, nakon što je Sheeran napisao pjesmu “Don’t”.

Goulding je tijekom Božića objavila video na svom TikTok profilu i odgovorila obožavateljici koja je napisala: “Ne mogu vjerovati da si prevarila Eda s Niallom”.

- Netočno!, uzvratila je pjevačica.

Sheeran je napisao hit “Don’t” o djevojci koja ga vara s prijateljem, a priča se da su to Goulding i Horan.

image

Ellie Goulding i Ed Sheeran 2012.

Dc/Backgrid Uk/Profimedia

Glasine o vezi Goulding i Sheeran potaknuli su nakon što su bili viđeni kako se drže za ruke na dodjeli MTV VMA nagrada krajem 2013. Međutim, ona se ubrzo oglasila putem Twittera demantirajući novu romansu, te je istaknula da su samo prijatelji.

- Volim što držanje za ruke sa svojim prijateljem znači da smo skupa. U tom slučaju sam u mnogim vezama, napisala je tada u objavi koja je kasnije obrisana.

No Sheeran je imao malo drugačiju verziju priče kada je govorio o njihovu odnosu u emisiji “Clock 98.9”. Kada su ga pitali o glasinama, otkrio je da su tada bili nešto više od prijatelja.

- Normalni ljudi se ne drže za ruke ako su samo prijatelji, istaknuo je.

Godine 2015. u razgovoru za Elle, Goulding je priznala da je imala romansu s Horanom, ali je isticala da nikada nije izlazila sa Sheeranom.

- Otišla sam na nekoliko spojeva s Niallom, ali nikada nisam bila u vezi s Edom. Nemam pojma odakle je to došlo i zašto je to pretvoreno u tako veliku stvar. Toliko je frustrirajuće da su glazbenice konstantno definirane muškarcima s kojima su izlazile ili nisu. O tome sam puno razgovarali s Taylor (Swift). Ona to definitivno osjeća, objasnila je.

- Možete biti veliki umjetnik, možete pisati sjajne pjesme, ali ono o čemu će svi pričati je neka veza za koju misle da ste imali ili niste. To je definitivno nešto što obje mislimo da se događa i umjetnicama i umjetnicima, dodala je.

Također, izjavila je kako je Sheeranu pjesma “Don’t” pomogla da “prebrodi bijes” zbog žene koja ga je izdala.

Danas je Goulding u braku s Casparom Joplingom, a 2021. su dobili svoje prvo dijete, sina Arthura. Sheeran se 2019. oženio za svoju ljubav iz djetinjstva Cherry Seaborn s kojom ima dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:11