KAO DUH CASPER

Elon Musk u kupaćim gaćicama postao internetski hit: ‘Češće skidaj majicu, izgledaš kao kuhana piletina‘

Osnivač SpaceX-a i Tesle odmara se na luksuznoj jahti u društvu prijatelja i trenutno je u Grčkoj

Elon Musk na odmoru u Grčkoj

 A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Elon Musk, 51-godišnji osnivač SpaceX-a i Tesle te najbogatiji čovjek na svijetu, evidentno nije baš omiljena osoba. Nakon što su se u javnosti, zahvaljujući papaparazzima, pojavile fotografije koje su snimljene za njegova odmora na luksuznoj jahti u blizini obale grčkog Mykonosa, bogataša su počeli sprdati i na društvenim mrežama, ali u medijima.

Tako je britanski tabloid Daily Mail s guštom stavio naslov "Izbijeljeni mužjak" na Muskove fotografije u kupaćim gaćicama. Ljudi na društvenim mrežama bili su daleko maštovitiji zezajući na račun bogataša koji je nedavno otkrio da je otac desetero djece s tri različite žene i koji ima parnicu s Twitterom nakon što je odustao od preuzimanja platforme društvenih medija vrijedne 44 milijarde dolara.

Zbog njegovog izuzetnog blijedog tena korisnici društvenih mreža počeli su stavljati fotografije snjegovića, uspoređivali ga s duhom Casperom, kuhanom piletinom, preporučili mu mazanje kremom za sunčanje s velikim zaštitnim faktorom, poručili mu da češće skida majicu, opisali fotografije s "lik u bijeloj tehnici"...

Inače Musk ljetuje s modnom dizajnericom Sarah Staudinger (33), osnivačicom modnog brenda Staud i njezinim novim suprugom, agentom superzvijezda Arije Emanuelom (61). Zbog prelijepe Sarah Staudinger, već prekrasno preplanule, Musk je izgledao još bljeđi nego što jest. S grupom nije viđena australska glumica Natasha Bassett (27), posljednja ljepotica koja je bila romantično povezana s milijarderom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:49