IMA BLAGE SIMPTOME

Elton John dobio pozitivan test na covid, morao je otkazati dva koncerta

Njegovi menadžeri su na Instagramu u pjevačevo ime izrazili žaljenje jer Elton zbog bolesti nije mogao nastupiti u utorak

Elton John

 Kevin Winter

Britanski glazbenik Elton John pozitivan je na covid- 19, zbog čega je bio prisiljen otkazati dva koncerta u Dallasu.

Ima blage simptome bolesti jer se cijepio dvjema dozama cjepiva te je primio i dodatnu booster dozu.

Njegovi menadžeri su na Instagramu u pjevačevo ime izrazili žaljenje jer Elton zbog bolesti nije mogao nastupiti u utorak 25. siječnja, a otkazao je i koncert u srijedu 26. siječnja.

Oba su se trebala održati u Dallasu u sklopu turneje Farewell Yellow Brick Road.

U objavi obožavateljima stoji i da pjevač prati naputke znanstvenika te očekuje da će uskoro biti u mogućnosti nastaviti turneju.

"Nasreću, u potpunosti sam cijepljen, a primio sam i booster dozu. Simptomi bolesti su blagi, pa očekujem da ću tijekom vikenda nastupiti na koncertima u Arkansasu", poručio je fanovima 74-godišnji hit-maker na Instagramu.

Obavijestio ih je i da mogu zadržati ulaznice te da će ih o novim datumima koncerata uskoro obavijestiti.

Ispričao im se zbog neugodnosti, pojasnivši da se trudi zaštititi sebe i članove svojega tima te dodao da se svi vesele skorom povratku na pozornicu.

Johnov gitarist Davey Johnstone je nedavno za ABC Audio kazao da strogi covid protokol kojega se pridržavaju članovi Eltonova benda zabranjuju sve događaje u backstageu te je pozvao ljude da nose zaštitne maske i da se testiraju.

Ovo je oproštajna turneja Eltona Johna koja je trebala započeti još u ožujku 2020. godine.

No još u rujnu je pjevač nakon ozljede kuka morao obaviti operativni zahvat, pa su datumi njegovih koncerata u Europi pomaknuti na 2023., a u prilog mu nisu išla ni povremena 'zatvaranja' zbog pandemije covida tijekom 2020. zbog kojih je bio primoran odgoditi nekoliko koncerata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:41