OPROŠTAJNA TURNEJA

Elton John najavio svoj zadnji koncert u sklopu poznatog festivala: ‘Ne mogu biti uzbuđeniji‘

Zatvorit će glavnu pozornicu svojim prvim nastupom ikad na kultnom festivalu

Elton John

 Ethan Miller/Afp

Elton John će svoj posljednji koncert u Velikoj Britaniji održati sljedećeg ljeta na festivalu Glastonbury, i to u sklopu svoje svjetske oproštajne turneje, prenosi Guardian.

Glazbenik će nastupiti na Pyramid Stageu 25. lipnja i zatvoriti glavnu pozornicu svojim prvim nastupom ikad na kultnom festivalu.

image

Elton John

Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Oproštajni je koncert najavljen ubrzo nakon što je John prošlog mjeseca odradio svoj posljednji koncert u SAD-u, na stadionu Dodger u Los Angelesu, veličanstven događaj na kojem su nastupili Dua Lipa, Kiki Dee i Brandi Carlile i koji se prenosio uživo na Disney+.

- Ne mogu biti uzbuđeniji što ću biti na Pyramid Stageu. Kako se bliži kraj moje turneje "Farewell Yellow Brick Road", nema prikladnijeg načina da se oprostim od svojih britanskih obožavatelja - rekao je Elton John.

- Britanski su obožavatelji više nego briljantni i podržavali su me kroz sve uspone i padove moje karijere... Jedva čekam prihvatiti duh najvećeg festivala na svijetu - dodao je.

Iako će Glastonbury navodno obilježiti Johnov posljednji nastup u Velikoj Britaniji, to neće biti njegov posljednji nastup u cjelini. Kantautorova turneja "Farewell Yellow Brick Road", koja je započela 2018., nastavit će se Europom do srpnja 2023. Nastup koji je prethodno rezerviran za parišku Accor Arenu 25. lipnja, sada će se održati 21. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:11