ZAHVALIO KRIVOM GRADU

Elton John nakon nastupa u Kansas Cityju: ‘Koja divna večer ovdje u Arkansasu, bili ste nevjerojatni‘

Grad u kojem je nastupao udaljen je 366 kilometara jugozapadno od grada Arkansasa kojeg je glazbenik spomenuo na društvenoj mreži

Elton John na turneji ”Farewell Yellow Brick Road”

 B4859/Avalon/Profimedia

Slavni glazbenik Elton John (74) je nakon nastupa u Kansas Cityju u američkoj saveznoj državi Missouri prošli tjedan, zahvalio krivom gradu, prenosi New York Post.

U srijedu ujutro glazbenik je na svom Twitter profilu objavio fotografije s njegovog koncerta u T-Mobile centru, a fotografije je popratio i dražesnom porukom za svoje obožavatelje.

"Koja divna večer ovdje u Arkansasu, hvala vam svima koji ste došli na koncert, bili ste nevjerojatni", stajalo je u objavi glazbenika.

Zasad je nepoznato je li glazbenik sam objavio status na društvenoj mreži ili je pogrešku učinio netko iz njegovog tima. Naime, grad Arkansas u okrugu Kansas je udaljen 366 kilometara jugozapadno od Kansas Cityja koji se nalazi u državi Missouri.

Predstavnik Eltona Johna još se uvijek nije oglasio u vezi ove pogreške.

No, problem postaje još veći jer se u Arkansasu nalazi i drugi grad Arkansas, no u blizini državne granice Missisippija, pa se ni ne zna na što je glazbenik uopće mislio.

Uprava T-Mobile centra automatski je odgovorila pjevaču, ignorirajući spominjanje krivog grada u objavi na društvenoj mreži.

"Kansas City voli Eltona Johna", glasila je poruka osoblja koncertne arene.

Legendarni glazbenik trenutno je na turneji "Farewell Yellow Brick Road", za koju je najavio da je oproštajna i na kojoj će nastupiti diljem SAD-a te u Kanadi i Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:13