PREKIDA S KONCERTIMA

ELTON JOHN POTVRDIO: NAKON 50 GODINA POVLAČI SE S POZORNICE 'Želim više vremena provoditi s djecom, ali prije toga odradit ću oproštajnu turneju'

 Getty Images

>>> NOVO 18:54 Elton John je potvrdio da se povlači s pozornice kako bi se usredotočio na svoju djecu, ali je naveo da ne želi otići tek tako te je najavio oproštajnu turneju.

----------------------------

Britanski pjevač Elton John najavio je za večeras važnu objavu o svojoj budućnosti, a engleski mediji nagađaju da će 70-godišnji glazbenik objaviti kraj koncertne karijere.

Elton John će se večeras obratiti medijima, a njegov je publicist potvrdio da se radi o objavi o pjevačevoj budućnosti.

Iako nikakve pojedinosti nisu poznate, engleski tabloidi napisali su da se John planira povući s koncertne pozornice nakon što mu istekne ugovor o angažmanu u Las Vegasu 19. svibnja i odradi dva zakazana koncerta u Gruziji 30. lipnja i 1. srpnja.

Mediji nagađaju da je razlog povlačenja zdravstvene prirode.

Naime, prošle godine jedva je izvukao živu glavu zbog teške bakterijske infekcije koju je zaradio tijekom turneje po Južnoj Americi.

- Znao sam da sam bolestan, ali nisam znao koliko je opasna ta bakterija sve do dijagnoze koja je došla nakon devet koncerata i 24 leta avionom - izjavio je tada John.

Elton John je još 2016. odlučio smanjiti broj nastupa kako bi više vremena provodio sa svojom djecom, Zacharyjem i Elijahom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:43