GUBITAK SINA

Elvisova kći o najtežem trenutku njezina života: ‘Tolika tuga uništila je i razbila moje srce i dušu‘

Presley se oglasila na društvenim mrežama kako bi promovirala nadolazeći biografski film ‘Elvis‘

Lisa Marie Presley

 Profimedia

Lisa Marie Presley, kći legendarnog kralja rock and rolla, Elvisa Presleyja, progovorila je o samoubojstvu svog sina, Benjamina Keougha. Naime, Benjamin je počinio samoubojstvo u srpnju 2020. što je pjevačicu i glumicu potpunosti slomilo.

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu me u potpunosti progutala, napisala je na svom Instagram profilu.

Presley se oglasila na društvenim mrežama kako bi promovirala nadolazeći biografski film 'Elvis', koji prati život i karijeru njezina oca, a također je razgovarala o svom preminulom sinu.

image

Lisa Marie Presley i Benjamin Keough

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kako govori, od tada se trudila usredotočiti se na svoje troje djece, ističući da ništa drugo više ne dobiva njezino vrijeme i pažnju.

Pjevačica i glumica je napisala opširnu poruku o nadolazećem filmu pohvalivši redatelja Baza Luhrmanna te glavnog glumca Autina Butlera koji je 'odlično utjelovio srce i dušu' njezina oca.

- Slama mi se srce što moj sin nije ovdje da ovo vidi, jako bi mu se svidjelo, napisala je između ostaloga na svom Instagram profilu.

Presley uz preminuloga sina ima kći Riley (32) s bivšim suprugom Dannyjem Keoughom te dvije blizanke, Harper i Finley (12) s Michaelom Lockwoodom od kojega se također rastala.

Mnoge novinske kuće objavile su da si je 27-ogodišnji Benjamin oduzeo život u srpnju 2020. upucavši se pištoljem.

Glasnogovornik pjevačice i glumice priopćio je javnosti da je Presley potpuno slomljena srca, ali pokušava ostati snažna za svoje preostale troje djece, nadodavši da je obožavala Benjamina koji je bio ljubav njezina života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:59