POTPUNO OBNAŽENA

Emily Ratajkowski golim fotografijama i videom proslavila trudnoću pa otkrila kada joj je termin

Slavna manekenka na svom je Instagramu objavila novi niz golih fotografija na kojima pozira ponosno ističući trudnički trbuščić
Emily Ratajkowski
 Instagram

Nakon što je jutros iznenadila svijet objavom da je trudna, slavna manekenka Emily Ratajkowski (29) na svom je Instagramu objavila novi niz golih fotografija na kojima pozira ponosno ističući trudnički trbuščić.

Otkrila je kako je trudna tek 20 tjedana, a dodala je da 'upoznaje svoje novo tijelo'.

image
Instagram

Otkrivanje svoje trudnoće, u maniri velikih celebrityja, jedna od najljepših žena svijeta ostvarila je u suradnji s magazinom Vogue za kojeg je uz ekskluzivne fotografije napisala i opsežnu kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo u kojem je otkrila da ona i suprug, glumac i producent Sebastian Bear-McClard (39) 'spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina, tad će nas ono samo obavijestiti o tome'.

View this post on Instagram

20 weeks ? getting to know my new body

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Uz fotografije i kolumnu, za Vogue je snimila i popratni video kojeg će, kako je napisala na Instagramu, 'čuvati dok je živa'.

Video je sama snimila kod kuće, a režirala ga je glumica Lena Dunham kojoj se Emily posebno zahvalila.

- Hvala mojoj briljantnoj i vrlo velikodušnoj prijateljici Leni Dunham na njenoj viziji i predanosti u režiranju ovog videa. Toliko sam ti zahvalna – napisala je Emily kojoj je termin sredinom ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:59