RAVOD JE ‘ŠIK‘

Emily Ratajkowski iskreno progovorila zašto razvod i nije tako loša stvar: ‘Ma to treba slaviti!‘

‘Ne želim da svi misle da sam neka savršena osoba‘, kazala je manekenka

Emily Ratajkowski

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/

Manekenka Emily Ratajkowski otkrila je zašto treba slaviti razvod, prenosi news.com.au. Njezin brak sa Sebastianom Bear-McClardom okončan je 2022. godine, a u tom četverogodišnjem braku dobila je sina Sylvestera Apolla Beara.

32-godišnjakinja odbija vidjeti razvod kao neuspjeh, dapače treba razmisliti o tome kako se osjećamo po pitanju toga. "Glamuriziranje" razvoda, kazala je, nije opasno. "Ne, nije loše, možda je cool", rekla je Ratajkowski na temu tabua oko razvoda.

image

Emily Ratajkowski na "2023 MTV Video Music Awards"

Jeremy Smith/imagespace/Imago Stock&people/Profimedia/Jeremy Smith/imagespace/imago Stock&people/profimedia

Dodala je da joj je razgovor o razvodu bio od pomoći i da je sretna što je o tome bila otvorena i iskrena. "Čak i samo dijeljenje moga iskustva s razvodom bilo je pomalo katarzično, no također lijepo. Ne želim da svi misle da sam neka savršena osoba", kazala je.

Unatoč iskrenosti, nije previše govorila o razlozima razvoda, ali je iznosila razloge zašto joj je on bio težak. "Dobila sam dijete pa sam stvarno željela imati tu obitelj. Zato mi je bilo posebno teško otići", objasnila je manekenka te dodala da prije nije htjela javno govoriti o tome jer se htjela usredotočiti na svoga sina.

Ratajkowski ne poriče da je razvod težak, ali tvrdi da zna što on znači. Za nju je to pozitivna stvar koju naziva "šikom". "Za sve one koji su pod stresom zbog razvoda, to je dobro i čestitam", kazala je.

image

Emily Ratajkowski

Pierre Teyssot/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Naime, podijelila je i da je zbog anksioznosti bilo teško hraniti se zdravo te da je kao novopečena mama puno smršavjela, ali da ju je na posljetku za to nagradila njezina industrija.

"Izgubila sam tonu na težini nakon što mi se rodio sin i nisam je mogla vratiti. Nisam mogla uživati u hrani, radilo se o mojoj tjeskobi... Kad sam pod stresom, prvo što se dogodi je da prestanem jesti. Ne volim biti toliko mršava, ali počela sam nositi više revija", objasnila je Ratajkowski "strašnu" stvarnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:56