PRVI PUT PRIZNALA

Emily Ratajkowski o vrućim poljupcima s Harry Stylesom: ‘Evo što mi je rekla njegova bivša...‘

S Oliviom Wilde zajedno je odlazila na Stylesove koncerte, a kad su se petljali poslala joj je ispriku što je njihov poljubac snimljen

Emily Ratajkowski

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Manekenka Emily Ratajkowski otvorila se o svom ljubavnom životu i vezi s pop zvijezdom Harryjem Stylesom u razgovoru za španjolsko izdanje Voguea.

Ratajkowski (31) je u ožujku snimljena kako se u Japanu ljubi s bivšim pjevačem benda One Direction - Stylesom (29).

- Jako je bizarno što za neka moja osobna iskustva dozna cijeli svijet i to se komentira, započela je manekenka, a kratko se osvrnula i na navodnu svađu s Harryjevom bivšom djevojkom, glumicom Olivijom Wilde (39).

Emily je prethodno molila za oprost Oliviju nakon što je video poljupca iz Japana postao viralan na društvenim mrežama. Izvori za Page Six tvrdili su tada da su njih dvije bile prijateljice, a jedan je ovo nazvao "izdajom".

Prije samo nekoliko tjedana, fotografirane su kako se druže na zabavi, a prošloga lipnja družile su se i plesale u VIP dijelu na Stylesovom pariškom koncertu.

Kada su u pitanju njezina prijateljica i bivši dečko, izvor tvrdi da Olivia ne želi imati ništa s tim te da se drži podalje od svega.

image

Harry Styles

Lese/bb/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/bb/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U razgovoru za Vogue, Ratajkowski je za svađu s glumicom koja ju je navodno prozvala za Stylesa samo rekla: "Da, tako je to bilo, nažalost vrlo nesretna situacija".

Skrećući na temu o svom dečku - Stylesu, priznala je kako do nedavno dugo nije bila u vezi.

- Ja sam samo osoba koja je iz trogodišnje veze (s glazbenikom Jeffom Magidom) prešla na četverogodišnju (s bivšim suprugom Sebastianom Bear-McClardom). Dakle, ovo je prvi put nakon dugo vremena da samo dejtam, objasnila je.

U posljednjim mjesecima viđena je na spojevima s Peteom Davidsonom, komičarom Ericom Andréom, glazbenikom Jackom Greerom i DJ-em Oraziom Rispom.

image

Emily Ratajkowski

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Javnost se zanima za ovakve stvari što mi je jako čudno. Nije da sam iznenađena, ali to je tek mali dio moga života, ispričala je.

Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard vjenčali su se u New Yorku 2018. nakon samo dva tjedna veze. Imaju sina Sylvestera (2), a razveli su se 2022. jer ju je on prevario. Kasnije se ispostavilo da su ga mnoge glumice optužile za napastvovanje.

Što se tiče Stylesa, manekenka je nedavno priznala kako se nada da bi njihova veza mogla potrajati. U podcastu snimljenom dva tjedna prije no što je viđena kako se ljubi sa Stylesom u Japanu 25. ožujka, pričala je koliko je on "divan".

- Upravo sam počela izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa, pa je to drugačije. On je divan. Što tražim kod partnera? Sviđa mi se kada je vrlo neovisan. Mislim da mi je to jako bitno jer imam ispunjen život. Nadam se da će veza s nekim tko je takav spriječiti probleme koje sam imala ranije, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:58