NAJSEKSI ZAČIN...

Emily Ratajkowski pozirala u minijaturnom bikiniju u kuhinji, fanovi se pitaju: ‘Oblači li se ona ikada?‘

Emily Ratajkowski pozirala je u bikiniju svog brenda Inamorata, a često na društvenim mrežama pokazuje i druge modele bikinija

Emily Ratajkowski

 Instagram/emrata/

Viktorijin anđeo Emily Ratajkowski (32) je model svog brenda Inamorata, a na društvenim mrežama pozirala je u kuhinji pokazujući svoju guzu u visoko izrezanim tangama.

Stajala je u kuhinji u minijaturnom bikiniju koji je dio kolekcije njezina brenda. Manekenka je nosila minimalno šminke, a novoobojanu crvenu kosu nosila je spuštenu i raščupanu.

Pratitelji su u komentarima bili oduševljeni Emilynim poziranjem, a ovu voditeljicu podcasta „High Low with EmRata” nazivali su „savršenom”.

„Nije moj rođendan, ali hvala što si donijela tortu”, glasio je jedan komentar.

Dok su neki hvalili Emily, bilo je i onih koji su joj našli nešto za zamjeriti.

„Zamisli da ti mama ovako trči po kući. Što bi mislio o njoj?”, aludirao je komentar na Emilynog dvogodišnjeg sina Sylvestera kojeg ima s bivšim suprugom Sebastianom Bear-McClardom.

„Na trećoj fotografiji u objavi izgleda kao lice Mr. Beana i tijelo Emily”, našalio se pratitelj na račun fotografije na kojoj se Emily mršti.

„Oblači li se ona ikada?”, glasio je zbunjeni komentar.

Emily, model Victoria‘s Secreta, često pokazuje na društvenim mrežama svoju bogatu kolekciju kupaćih kostima – jednodijelni, dvodijelni, šareni ili klasični jednobojni, u kojem god da se pojavi uvijek prima komplimente pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:21