SIROVE STRASTI

Emily Ratajkowski viđena u strastvenom klinču s francuskim glumcem: Prvo ju je ljubio po vratu, a onda...

Model je izgledala prilično zaljubljeno dok se ljubila sa Stephaneom Bakom, a oboje su u rukama imali i čašu vina i cigaretu

Emily Ratajkowski

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/

Emily Ratajkowski snimljena je u iznimno strastvenom razmjenjivanju nježnosti s glumcem i komičarem Stéphaneom Bakom, a njihova je romansa otkrivena u utorak na ulicama Pariza.

image

Stephane Bak

Jacques Benaroch/Sipa Press/Profimedia/Jacques Benaroch/sipa Press/profimedia

Inače, 32-godišnji supermodel bila je u vezama s Ericom Andréom, DJ-em Orazijom Rispom i Harryjem Stylesom otkako se prošle godine rastala od supruga Sebastiana Bear-McClarda. No, izgledala je prilično zaljubljeno s 27-godišnjom francuskom zvijezdom dok su se ljubili usput držeći čaše s vinom u rukama. Novi je par viđen kako gledaju jedno drugome u oči prije no što su se počeli ljubiti po vratu, a usput su i uživali u čaši vina i cigareti na ulici. Bak je pritom drsko grabio Emilynu stražnjicu.

Manekenka je za romantični izlazak odjenula kožni baloner u kombinaciji sa zelenom svilenom suknjom i stiletto čizmama. Kosu je oblikovala u meke valove, a nosila je svoj prepoznatljivi vamp make-up oko očiju, uparen ružem za usne boje kože.

image

Emily Ratajkowski

Courtesy Victoria‘s Secret/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Victoria‘s Secret/mega/the Mega Agency/profimedia

Bak se proslavio 2012. sa samo 16 godina kao "najmlađi komičar u Francuskoj" zahvaljujući svojim zvjezdanim stand-up nastupima u malim pariškim klubovima, uključujući Le Palace i Théâtre Trévise. Francosko-kongoanska zvijezda izbačen je iz srednje škole 2011., a kasnije mu je francusko ministarstvo za socijalna pitanja odobrilo da počne raditi u dobi od samo 14 godina, što je dovelo do njegove komičarske karijere. Njegove glumačke uloge uključuju filmove "Timski duh" Christophera Barratiera, "Sam" Davida Moreaua i "Elle" Paula Verhoevena. Njegova najzapaženija rola bila je u filmu Wesa Andersona "Asteroid City" iz 2023. gdje je glumio uz zvijezde A-liste Scarlett Johansson i Toma Hanksa.

Još u ožujku Emily je šokirala obožavatelje kada je viđena kako se ljubi sa 29-godišnjim Stylesom na ulicama Tokija nakon njegovog razlaza s Olivijom Wilde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:41