OKONČALI SVAĐU

Eminem i Snoop Dogg riješili nesuglasice: ‘Njegov Doggy Style mi je promijenio život‘

Nakon što je Dre primljen u bolnicu, njih su dvojica pustili prošlost iza sebe
 Mtv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Eminem je otkrio da su on i Snoop Dogg okončali svoje "malo rivalstvo" nakon što je njihov bliski prijatelj i suradnik dr. Dre prošle godine pretrpio aneurizmu mozga, prenosi Page Six.

- Mi smo rekli: ‘Brate, ovo je glupo. Vraški je glupo svađati se sada‘ - otkrio je Eminem u podcastu zvanom "Paul Pod: Curtain Call 2" ove srijede.

image

Snoop Dogg

Ben Dome/nathanael Jones/Pacific Coast News/Profimedia

Eminem je rekao da se ne može sjetiti tko je koga nazvao da započne razgovor, ali je naglasio da su se obojica složili da svađa nije bila vrijedna toga.

- Mislim da je u to vrijeme došlo do nesporazuma u vezi s tim da je on na mom albumu ‘The Mathers LP‘, ‘Bitch Please II‘” - prisjetio se 49-godišnji Slim Shady.

image

Eminem

Code Remu-zb1/Backgrid Uk/Profimedia

- Mislim da je želio napraviti nešto sa mnom, i možda samo dati neku ideju ili tako nešto, a moj menadžer Rosenberg mu je rekao da želi "prvo čuti kakva je pjesma" - objašnjava Eminem.

Poruka se u međuvremenu interpretirala pogrešno i 50-godišnji Snoop je to shvatio kao da se Eminem ne želi "zaje***** s njim".

Međutim, nakon što je Dre primljen u bolnicu, njih su dvojica pustili prošlost iza sebe.

- "Doggy Style" mi je promijenio život - rekao je Eminem o Snoopovom albumu iz 1993. godine te istaknuo koliko mu znači Snoop Dogg.

Dre je bio hospitaliziran u Cedars-Sinai bolnici u siječnju 2021. Dok se oporavljao, glazbeni mogul je u izjavi za Page Six rekao da mu je "odlično i da dobiva izvrsnu njegu" od svog medicinskog tima.

image

Snoop Dogg i Dr. Dre

Frederic J. Brown/Afp/Profimedia

- Hvala mojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na brizi i dobrim željama. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiti se kući. Pozdravite sve sjajne medicinske stručnjake u Cedarsu. Jedna ljubav! - glasila je izjava.

Godinu dana kasnije, Dre, Snoop i Eminem okupili su se s Mary J. Blige, 50 Centom i Kendrickom Lamarom kako bi uzdrmali nastup u poluvremenu Super Bowla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:03