UPOZORIO I KĆER

Eminem progovorio o svom predoziranju: ‘Išlo mi je dobro, droge su bile je**** ukusne‘

Zamolio je kćer Hailie Jade Mathers da začepi uši dok je govorio o svojoj borbi s ovisnošću

Eminem

 Theo Wargo/Getty Images/Profimedia

Eminem je smatrao da mu je "išlo dobro" do trenutka kada se predozirao 2007. godine, prenosi Page Six. Reper, koji je u subotu uvršten u Rock & Roll Kuću slavnih, zamolio je kćer Hailie Jade Mathers da začepi uši dok je govorio o svojoj borbi s ovisnošću.

- Sada shvaćam kakva je čast biti ovdje večeras i kakva je privilegija raditi glazbu koju volim - započeo je govor poznati reper.

image
Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

- Glazba mi je zapravo spasila život... Ovo ću učiniti što bezbolnijim - rekao je sam sebi prije nego što je nastavio govor i izjavio da je "kralj mucanja" te dodao da vjerojatno ne bi trebao biti na dodjeli nagrada večeras iz nekoliko razloga.

Na svečanosti održanoj u Los Angelesu, repera rođenog kao Marshall Mathers, u Kuću slavnih uveo je njegov dugogodišnji suradnik, dr. Dre.

image

Dr. Dre

Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

- Skoro sam umro od predoziranja 2007., što je bilo sr**** - rekao je, prije nego što se obratio svojoj 26-godišnjoj kćeri, koju dijeli s Kim Scott.

- Hailie, začepi uši, jer su droge bile je**** ukusne. Mislio sam da nam ide dobro, ali morao sam očito sj***** i to. Kvragu - rekao je 50-godišnji reper, a kamera je zatim skrenula prema njegovoj kćeri, koja je napućila usne i odmahnula glavom.

Nadalje, Eminem je istaknuo kako se morao stvarno izboriti da se probije u ovoj glazbi i naglasio da je počašćen te zahvalan što uopće može raditi hip-hop glazbu, jer to "jako voli”.

image

Hailie Jade

Flash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Flash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Eminem nije skrivao svoju ovisnost o Vicodinu, Valiumu, Ambienu i metadonu, koja je započela tijekom snimanja polu-autobiografskog filma iz 2002. godine, "8 milja".

- Snimali smo po 16 sati na setu i imali ste određeni vremenski period u kojem ste morali spavati. Jednog dana, netko mi je dao Ambien, i to me oborilo. Pomislio sam: "Ovo mi stalno treba" - prisjetio se za Rolling Stone 2011. godine, a priznao je da je do 2005. godine svake večeri bio "razje***".

image

Scena iz filma ‘8 Mile‘

© Universal Pictures/Afp/Profimedia/© Universal Pictures/afp/profimedia

Kasnije je rekao za New York Times da je nabavljao tablete gdje god je mogao, a u vrijeme predoziranja 2007. godine je težio preko 100 kilograma.

- Kad sam izašao s odvikavanja, morao sam smršavjeti, ali sam također trebao pronaći način da funkcioniram trijezan - rekao je za Men’s Journal. Tada je otkrio da je počeo trčati, što mu je dalo prirodno visok endorfin, ali mu je također pomogao da spava - tvrdi Eminem koji je 2018. godine proslavio deset godina trijeznosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:14