ZVIJEZDA H. POTTERA

Emma Watson viđena u društvu misterioznog muškarca: Konačno otkriveno tko je njezin novi odabranik

Emma Watson nedavno se razišla od Brandona Greena, a trenutno u Veneciji uživa u društvu američkog biznismena

Emma Watson snimljena s misterioznim muškarcem

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dok neke žene padaju na mišiće, glumica Emma Watson čini se više kod muškarca cijeni pamet. Zvijezda filmova o Harryju Potteru, koja se nedavno razišla s dečkom Brandonom Greenom s kojim je bila u vezi 18 mjeseci, uživa u društvu američkog biznismena Ryana Walsha. Par je tako nedavno u Veneciji šetao osunčanim ulicama, vozio se brodom, a uvečer su bili na večeri s prijateljima.

image

Emma Watson uživa u društvu američkog biznismena Ryana Walsha

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kako je rekao izvor blizak glumici: "Emma voli tipove koji se mogu mjeriti s njezinom inteligencijom. Ona je jako pametna žena, pa su i njezini dečki uvijek bili jako pametni. Baš poput Brandona, koji je izvršni direktor u tvrtki svog oca Philipa Greena, povezivali su je i s direktoromima za tehnologiju Williamom "Mackom" Knightom, Brendanom Iribeom i Brendanom Wallaceom. Ryan je također vrlo inteligentan čovjek, a čini se da Emma uživa provoditi vrijeme u njegovu društvu. Poznaju se već neko vrijeme, a ona je trenutno slobodna i trudi se dobro provoditi."

Ryan je imao brojne značajne uloge u svijetu tehnologije, a prije tri godine osnovao je tehnološku konzultantsku tvrtku u Los Angelesu.

Emma je studirala englesku književnost na Sveučilištu Brown u SAD-u, a godinu studija je završila i na Worcester Collegeu u Oxfordu. Vratit će se predavanjima ove godine nakon što je upisala magisterij iz kreativnog pisanja na Oxfordu. No, teško da će se upustiti u vezu s nekim od tamošnjih studenata, obzirom da je Emma rekla kako više voli Amerikance jer su otvoreniji.

"Englezi su jako dobro posloženi. Stvarno se dobro odijevaju i lijepo su odgojeni. Ali su također vrlo suzdržani. Obično sam u situaciji udvaranja navikla da me prva dva mjeseca, prije svega, ignoriraju. I tada će možda priznati moju prisutnost. Tada će vjerojatno biti malo zlobni prema meni. A onda, možda ćemo, znaš ...  što god", objasnila je glumica, te dodala: "Stigla sam u Ameriku i sjećam se nekoliko noći na Brownu (sveučilištu) kada mi je jedan tip jednostavno rekao: ‘Sviđaš mi se. Ti si odlična. Idemo na spoj. Učinimo to‘.

Kažem: ‘Oprosti, što se upravo dogodilo? Ovo je veliki kulturološki šok za mene‘. Oni su vrlo otvoreni i vrlo izravni. Ipak, nisu savršeni. Nose japanke, a ne znam sviđa li mi se to", zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:25