'PRIMILA BIH METAK ZA NJEGA'

EMOTIVNA PORUKA TEŠKO OBOLJELE GLUMICE Tijekom najteže životne bitke na svoj se način zahvalila osobi koja joj je trenutačno najveća podrška

 Instagram

Shannen Doherty, kojoj je rak dojke dijagnosticiran u veljači 2015. godine, bitku s ovom teškom bolesti odlučila je odraditi na svoj način, a najbitniji dio svega je pozitivno razmišljanje.

Pored svakodnevnih tretmana liječenja kojima se podvrgava, zvijezda serije 'Beverly Hills' odlučila se tako na društvenim mrežama, na nagovor prijateljice i glumice Sarah Michelle Gellar, pridružiti izazovu #loveyourspouse kojim kroz stare fotografije priziva lijepa sjećanja i emocije.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Suprug Kurt Iswarienko u ovim joj je teškim trenucima najveća podrška.

- Cijelo vrijeme je uz mene i čini mi se da ga sada volim više nego ikad prije - Shannen je dala do znanja pored jedne od fotografija.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Ova emotivna poruka ima i nastavak.

- Kurt je bio moja stijena u bolesti, obasipa me ljubavlju više nego ikada. S tim ću čovjekom hodati bilo kojim putem. Primila bih metak za njega i svladala svakog zmaja kako bih ga zaštitila. On je moja srodna duša, moja druga polovica. Osjećam se blagoslovljeno - zaključila je Shannon.

Par se vjenčao 15. listopada 2011., a glumica se prisjetila i tog predivnog dana u Malibuu.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:51