KONCERT GOTOVO RASPRODAN

Enrique će rođendan u zagrebačkoj Areni slaviti s djevojkom Anom Kurnjikovom

NEW YORK - AUGUST 29: Tennis player Anna Kournikova and singer Enrique Iglesias arrive at the 2002 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall August 29, 2002 in New York City. (Photo by Mark Mainz/Getty Images)
 Getty Images / Getty Images

Enrique Iglesias, svjetska zvijezda i sin još slavnijeg oca Julia Iglesiasa, do sada je prodao više od 13.000 ulaznica za koncert u zagrebačkoj Areni. Do njegova prvog nastupa u Hrvatskoj, ujedno proslave 40. rođendana, preostalo je manje od dva tjedna i samo 2000 ulaznica. Zagrebački koncert poznatog i vrlo uspješnog latino ljepotana dio je njegove svjetske turneje “Sex and Love”.

U glavni grad Hrvatske doputovat će 8. svibnja, kada i nastupa, a otputovat će nakon noćenja u zagrebačkom hotelu Esplanade, odakle kreće na sljedeću gažu, u Beograd. Premda to nije i službeno potvrđeno, s Iglesiasom bi u Zagreb trebala doći i njegova dugogodišnja djevojka, bivša ruska tenisačica, 34-godišnja Ana Kurnjikova.

Najljepša žena u tenisu

Prema mišljenju mnogih i danas najljepša žena tenisa, kojoj je slavu priskrbio upravo njezin izgled, u vezi je s pjevačem još od 2001. Unatoč brojnim medijskim nagađanjima, nikada se nisu vjenčali. U listopadu 2013. nakratko su prekinuli, no već početkom 2014. nastavili su vezu. Kako Enrique baš u Zagrebu slavi svoj 40. rođendan, može se očekivati da će uz njega biti i njegova djevojka. No, domaćini su se već pobrinuli da zvijezda španjolskih korijena i punog imena Enrique Miguel Iglesias Preysler ne proslavi svoj rođendan samo radno. Dolcela će za njega pripremiti tortu tešku čak 500 kilograma, koja će ga čekati u backstageu, a nakon nastupa ugasit će svjećice i podijeliti tu megaslasticu s obožavateljima.

Nije razmažena zvijezda

Odrastajući u sjeni slavnog oca, Enrique je uspio ostvariti zavidnu karijeru. Do sada je objavio deset studijskih albuma, koji su prodani u 137 milijuna primjeraka u cijelom svijetu.

Njegov najpoznatiji hit - “ Bailando” - na YouTubeu je pogledan više od milijardu puta, a pjesme su mu više od 70 puta bile broj jedan na Billboardovoj ljestvici. Da je riječ o “zlatnoj koki”, brzo su shvatili i u Universal Musicu te s Iglesiasom još početkom 2000. godine potpisali ugovor vrijedan 68 milijuna dolara. Unatoč svemu nikada nije smatran razmaženom zvijezdom.

Život vegetarijanca

Ni njegovi zahtjevi organizatorima nisu ekscentrični ni pretjerani. Dapače, vrlo su skromni. Kako neslužbeno doznajemo, za svoju garderobu tražio je da ga čeka 20 Red Solo Cups plastičnih čaša, daska za rezanje, oštar nož, limuni, đumbir, votka Ketel, dijetni Red Bull, bočice vode Fiji, tegla meda, sirevi, organski bademi, čips, salsa te plate voće i povrća. Dakle, nikakve mesne delicije jer Iglesias je već godinama vegetarijanac. Njemu najomiljenije jelo vrlo je jednostavno - vegetarijanska verzija špageta bolognese. Sve gore navedeno što je na njegovu popisu izuzetno je skromno i jednostavno, posebno u usporedbi sa zahtjevima nekih velikih svjetskih zvijezda na turnejama. Beyonce je, primjerice, organizatore stavila na sto muka tražeći da sve oko nje bude bijelo. Pjesmom “Lemonade” s upravo izdanog albuma pop diva razotkriva tajnu te “bijele faze” u životu. Bilo je to sve, naime, radi Jay Z-ja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 07:37