SVJETSKA TURNEJA

Eros Ramazzotti se nakon skoro 20 godina vraća u Pulu: Objavljen datum koncerta u Areni

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti

Eros Ramazzotti

 Javier Torres/Afp/Profimedia/Javier Torres/afp/profimedia

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice Eros Ramazzotti, nakon gotovo 20 godina vraća se u veličanstvenu Arenu Pula, 14. kolovoza, u sklopu svoje svjetske turneje "BATTITO INFINITO"

Nakon što je u listopadu 2022. krenuo u osvajanje svijeta, Eros Ramazzotti, glasnogovornik jedne gotovo iščezle generacije, nastavlja svoj nezaustavljivi niz i tijekom ljeta 2023. kroz više od sedamdeset već najavljenih datuma. Erosova avantura "BATTITO INFINITO WORLD TOUR" nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala, 14. kolovoza 2023. u pulskoj Areni.

U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje glazbe koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

Vjerojatno ne postoji onaj tko nije čuo "Se bastasse una canzone", "Piu bella cosa"… pjesme koje su obilježile ovog glazbenika i otvorile mu put svjetskoj karijeri. Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom "Terra promesa", Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica.

- Iznimna nam je čast što će Eros Ramazzotti ovo ljeto nastupiti u Puli. Njegovi koncerti neopisiv su doživljaj i drago nam je da će domaća publika, ali i posjetitelji u Puli imati priliku uživati u zaista sjajnom koncertu - rekao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

Iza Erosa je velik broj suradnji s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher, pa tako niže hit za hitom "Parla con me", "Un emozione per sempre", "Can‘t stop thinking of you", "Fuoco nel fuoco", "Piu‘ bella cosa", "Adesso tu", "Se bastasse una canzone" i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

U više od 35 godina karijere Eros Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazba do danas je preslušana više od milijardu puta na globalnim glazbenim servisima na kojima se može poslušati i najnovija pjesma "Gli ultimi romantici".

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice po cijeni već od 390,00 kn možete kupiti od utorka, 13. prosinca 2022., od 14 sati u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:47