NASMIJALA MNOGE

Eva Longoria objavila urnebesnu snimku i pokazala kakvi su Oscari zapravo: ‘Ovo je stvarni život, moram pješke‘

Počastila je pratitelje i fotografijom prije Vanity Fairovog after partyja za koji je nosila izazovnu haljinu

Eva Longoria

 Screenshot Tiktok/eva Longoria/

Eva Longoria bila je jedna od brojnih zvijezda na crvenom tepihu dodjele Oscara u nedjelju, ali morala je do tamo morala doći sama i to pješke. U utorak je 48-godišnjakinja podijelila urnebesan video na TikToku koji prikazuje kako je dolazila na događaj u svojoj prekrasnoj crnoj haljini s potpisom Tamare Ralph i golemim štiklama.

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

- Ovo je stvarni život: doslovce sam došetala na Oscare. Ovo je stvarnost, nikakvi otmjeni automobili ne voze ovdje - napisala je uz video u kojem polako, sitnim koracima korača na visokim petama, odjevena u spomenutu dugu haljinu.

image

Eva Longoria

David Swanson/Afp

Simpatična je snimka prikupila više od 3.4 milijuna pregleda i 286 tisuća lajkova, a fanovi su komentirali kako ih prizor neodoljivo podsjeća na Gabrielu Solis, njezin lik iz poznatih "Kućanica".

image

Eva Longoria

Michael Tran/Afp

Doduše, izgleda kako se odlično provela jer je počastila pratitelje i fotografijom prije Vanity Fairovog after partyja za koji je nosila izazovnu haljinu punu zlatnih kristalića. Podijelila je snimku svog izgleda na Instagramu, šaleći se uz naslov "Tko treba disati?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 13:32