DANAS JE DRUGA PRIČA

Eva Longoria: ‘Za svoj prvi Cannes odjenula sam haljinu od 40 dolara. Kad su me pitali čija je, rekla sam - moja‘

- Nije do haljine, nego do žene koja je nosi, rekla je poznata glumica

Eva Longoria

 L Urman/starface/eyepix Group/Shutterstock Editorial/Profimedia/L Urman/starface/eyepix Group/Shutterstock Editorial/Profimedia

Eva Longoria (47), koja ove godine 17. put prisustvuje Filmskom festivalu u Cannesu, dokazala je da ne morate puno novca potrošiti da biste izgledali fantastično - 2005. nosila je haljinu od samo 40 dolara.

Longoria je nedavno za People govorila o trenutku kada je naišla na haljinu na sniženju te je dodala kako u to vrijeme nije znala što je točno filmski festival u Cannesu.

- Pomislila sam kako ću nositi to, pleteno zlato, zvuči ispravno to nositi. Nitko ne bi ni znao da je to haljina od 40 dolara. Nije do haljine, nego do žene koja je nosi, rekla je Longoria.

image

Eva Longoria u Cannesu 2005. godine

Pascal Guyot/ AFP

Haljina je plijenila pažnju svih

Svjetlucava zlatna haljina s križnim leđima došla je iz butika na aveniji Melrose, a Longoria je podijelila smiješnu priču s crvenog tepiha o njenom porijeklu. Kao glasnogovornica L’Oréal Paris, Longoriu je predsjednik tvrtke pitao „koga nosi“, očekivao je da je haljina dizajnerska.

image

Eva Longoria u Cannesu 2005. godine

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance/ AFP

- Bila sam zbunjena kada me to pitao, rekla sam da je moja haljina. Svima se jednostavno svidjela haljina, govori Longoria.

Ove godine njezin je outfit u Cannesu bio daleko od tih početničkih dana na crvenom tepihu. Zvijezda je za ceremoniju otvaranja odjenula zadivljujuću prozirnu crnu Alberta Ferretti haljinu s volanima, no ispostavilo se da haljina nije bila njezin prvi izbor.

image

Eva Longoria

Christophe Simon/AFP

A zatim je ponovno zablistala na crvenom tepihu premijere filma “Top Gun: Maverick”. Tom je prilikom odjenula srebrnu haljinu Cristine Ottaviano.

image

Eva Longoria

Valery Hache/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:35