SLAVNI PAR REKAO ‘DA‘

Eva Mendes slučajno otkrila da se udala za Ryana Goslinga: Odala ju je jedna riječ

Par se upoznao na snimanju filma ‘Grijesi očeva‘ 2011. te ima dvije kćeri

Ryan Gosling i Eva Mendes

 Dave Allocca/Instar Images/Profimedia/

Holivudski par Eva Mendes (48) i Ryan Gosling (42) u vezi je već 11 godina, a glumičin nedavni komentar naveo je neke na pomisao da su se nedavno i vjenčali.

Naime, Mendes se nedavno pojavila u emisiji ‘Channel Nine‘s Today‘ kada je govorila o svom dobrotvornom radu u Australiji, no u jednom trenutku Goslinga je nazvala svojim suprugom.

- Ovdje su svi tako gostoljubivi, moj suprug Ryan je ovdje i odlično se provodimo, rekla je glumica koja je nedavno također podijelila jednu zanimljivu fotografiju.

Objavila je sliku svoje tetovaže na zapešću gdje se jasno vide ispisane riječi ‘de Gosling‘. Inače, korištenje riječi ‘de‘ u latinoameričkoj kulturi ujedinjuje prezime žene s prezimenom njezina supruga nakon udaje.

Glumica je zatim objasnila na showu ‘Kyle and Jackie O‘ da je tetovaža zapravo nastala prije mnogo godina te da je ubrzo nakon objave na Instagramu dobila mnogo ‘smiješnih pitanja‘.

- Tko kaže da već nismo. Volim sve držati misterioznim. Ja sam tajanstvena žena, rekla je glumica koja je Goslinga upoznala na snimanju filma ‘Grijesi očeva‘ 2011.

image

Ryan Gosling i Eva Mendes u filmu ‘Grijesi očeva‘ 2011.

Nz/Christophel Collection/Profimedia/Nz/christophel Collection/profimedia

Par ima dvije kćeri; osmogodišnju Esmeraldu Amadu te šestogodišnju Amadu Lee.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 16:42