SLAVNI PAR

Eva Mendes tetovažom otkrila važan detalj iz privatnog života?: ‘Kakav je sretnik taj Ryan...‘

Poznati filmski par je započeo svoju vezu 2011. godine, kada su zajedno radili na filmu ‘Grijesi očeva‘

Eva Mendes i Ryan Gosling

 Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Eva Mendes je u vezi s Ryanom Goslingom više od desetljeća i imaju dvoje djece, 8-godišnju kćer Esmeraldu i 6-godišnju Amadu, no poznati par koji jako drži do svoje privatnosti nikada nije otkrio jesu li u braku ili ne. Međutim, 48-godišnja glumica je na Instagramu pokazala tetovažu koja sugerira na činjenicu da su konačno u braku: riječi "de Gosling" ispisane na zapešću.

U hispanoameričkoj kulturi, udane žene često dodaju muževo prezime svome, koristeći "de" ("od"), da razdvoje ta dva prezimena. Dakle, ukoliko se Eva Mendes zaista udala za svog dugogodišnjeg partnera Ryana Goslinga, trebala bi se zvati Eva Mendes de Gosling, piše Page Six.

Njeni Instagram pratitelji oduševljeni su tetovažom, a fotografija je privukla i velik broj komentara.

- Kakav je sretnik taj Ryan... - stoji u jednom komentaru.

- Tetovaža! - istaknuo je čak i Gosling u komentarima.

Iako nije prvi put da je Mendes pokazala ovu konkretnu tetovažu, obožavateljima je dala da bolje promotre dizajn na zapešću još 2020., no nikada je nije ovako ciljano prikazala u krupnom planu.

Poznati filmski par započeo je svoju vezu 2011. godine, kada su zajedno radili na filmu “Grijesi očeva”.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling

Sonia Recchia/Getty Images/Profimedia/

Još 2016. su kružile glasine da su se potajno vjenčali, ali Mendes i Gosling nikada nisu potvrdili te medijske natpise. Pet godina kasnije, glumica je uočena kako nosi svjetlucavi prsten na prstenjaku lijeve ruke tijekom obiteljskog izleta, ali nitko se nije izjasnio oko braka te pričao o tome.

Bez obzira na to jesu li doista rekli "da", tetovaža Eve Mendes je siguran znak da je odnos ovog para još uvijek jak i čvrst.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:48