TKO TU KOGA LAŽE

Evan Rachel Wood odgovorila na optužbe o manipulaciji: ‘Evo, pogledajte naše dopisivanje...‘

Ashley Morgan Smithline nedavno je istupila rekavši da ju je Wood ‘izmanipulirala‘ da izvede pjevača na sud

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson

 Profimedia

Evan Rachel Wood, piše portal Just jared, osporava navode Ashley Morgan Smithline koja tvrdi da ju je Wood "izmanipulirala" da izvede Marilyna Mansona na sud zbog navodnog seksualnog zlostavljanja koje je ona u međuvremenu zanijekala.

Naime, Ashley je nedavno uputila službeni sudski podnesak kako bi poništila sve svoje tvrdnje o kontroverznom glazbeniku. U njima je implicirala da ju je Evan, koja je također optužila Mansona za zlostavljanje, natjerala da istupi s neistinitom pričom.

Također je rekla da je osjećala "pritisak" svog odvjetničkog tima da progovori o navodnom iskustvu pred novinarima.

Evan pak sada ističe kako to nije istina, te je i ona uputila sudu nove dokumente negirajući kako je umiješana u slučaj i iznoseći nove dokaze koji impliciraju da Ashley laže.

Prema Rolling Stoneu, Evan je predala sudu dopisivanje s Ashley, i to kroz period od tri godine, koje odbacuje njezine nedavne tvrdnje.

Navodna govorna pošta čak uključuje upućivanje na pritisak da se "obrati drugim djevojkama i kaže da je njezina optužba za zlostavljanje bila prijevara". U objavljenom razgovoru između Ashley i prijateljice spominje se da je Marilynov pravni tim forsirao upravo to te da se osjećala kao da je tretiraju kao "slabu kariku".

Ostale poruke uključivale su reference na mržnju koje je Ashley dobila na internetu nakon što je iznijela svoje optužbe.

"Pravi pritisak s kojim se Smithline suočila nije bio da iznosi optužbe protiv tužitelja – nego da ih povuče. Njezina izjava stoga je potpuno nepouzdana", piše u dokumentima.

Ashley je, piše Just jared, na to uzvratila riječima: "Evan se*e. To je moj komentar". Dodala je da se radi o pokušaju njezine diskreditacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:05