NAPUNILI ARENU

Evo tko su zvijezde Kafanske večeri: Jana je bila u zatvoru, a Đani je kćerkici za rođendan darovao - stan!

Otkrivamo detalje iz života Radiše Trajkovića Đanija, Dejana Matića i Jane koji su uz kolege sinoć pjevali na koncertu ‘Kafansko veče‘

Dejan Matić, Đani i Jana

Sinoć se u Areni Zagreb održao posljednji koncert ove godine i pretvorio ju je na jednu večer u najveću kafanu na Balkanu.

Organizator „Kafanske večeri“, i niza sličnih po regiji i Europi, jest OTV Valentino, bosanski komercijalni TV kanal. Osim serije koncerata, „Kafansko veče“ postoji i emisija koja se emitira na televiziji organizatoru. ZajedničkI je i koncertima i emisijama zvuk narodnjačke glazbe.

image

Koncert Kafanska večer

Ranko Suvar/Cropix

Sinoć su se čak šest sati pjevali narodnjački hitovi i to na tri pozornice, a goste su zabavljali Đani, Dejan Matić, Jana, Ljuba Aličić, Muharem Serbezovski, Višnja Vitas, Zorana Mićanović, Emir Đulović i Mirko Plavšić. Gost iznenađenja na „Kafanskoj večeri“ bio je Šako Polumenta. Sve ih je glazbeno pratio kafanski orkestar. Voditelj ovog showa bio je već kultni Deny Kafanac, a njemu se prvi put u Zagrebu pridružio Aldin Tucić.

Radiša Trajković Đani

Đani je na narodnjačkoj glazbenoj sceni od 90-ih, a popularan je po brojnim hitovima, a neki od njih su „Tuđa žena“, „Sam sam“, „I opet u kafani“, „Daj mi malo vremena“, „Lutalica“.

TikTokom kruže snimke sa sinoćnje zabave na kojoj je Đani očito dobio bakšiš.

On i njegova supruga Slađa slove za jedan od najskladnijih parova na srpskoj estradi. U braku su već 27 godina i imaju troje djece.

Mediji su pisali o njemu ove godine u studenom kad je organizirao 18. rođendan svoje kćeri Sofije. Naime, raskošno slavlje održalo se u jednom restoranu u Beogradu, a gosti su bili brojne poznate osobe sa srpske estrade. Slavljenica je dobila brojne poklone, a poseban od roditelja – darovali su joj stan. Osim kćeri Sofije, par ima sinove Miloša i Marka.

Dejan Matić

Dejan Matić već je od ranije poznat zagrebačkoj publici jer je bio prvi gost na petom koncertu Aleksandre Prijović početkom ovog mjeseca. Zajedno su otpjevali hit „Ko si ti“ koji inače Aleksandra pjeva s njegovim bratom Sašom. To je ujedno i najslušanija pjesma Aleksandre Prijović na YouTubeu.

Njegov brat Saša Matić nekoliko puta je održao solističke koncerte u Areni Zagreb, posljednji je imao prošle godine u listopadu kad je rasprodao dvoranu na dvije večeri.

Mnogi vjerojatno ne znaju životnu priču dvojice braće. Naime, Saša i Dejan Matić blizanci su rođeni 1978. u Bihaću. Budući da su rođeni prerano, morali su biti u inkubatorima, pa su premješteni u jedno zagrebačko rodilište. Nekoliko dana nakon rođenja dok su još bili u bolnici, oslijepili su iz nepoznatih razloga. Mediji su pisali kako je potencijalni razlog nebriga medicinske sestre.

image

Dejan Matić

Ranko Suvar/Cropix

Braća Matić jedni su od najpoznatijih izvođača u regiji, čemu svjedoče i njihovi nastupi u Areni. Neki od najvećih hitova Dejana koji je sinoć nastupio su „Sledeća“, „Dozvola za ljubav“, „Ona je moja“ i „Željo Moja“.

Jana

Dragana Todorović, poznata pod umjetničkim imenom Jana, hit je srpske glazbene scene preko 20 godina.

Njezine pjesme na YouTubeu broje milijunske preglede, a neke od njih su: „Lune, lune“, „I lomi i moli“, „Šta će ti pevačica“, „Ostavi mi drugove“.

Ove godine u svibnju 49-godišnja pjevačica bila je uhapšena na aerodromu u Zürichu jer nije imala dozvolu za nastup koji je tamo trebala održati, pisali su srpski mediji. Navodno je noć provela u zatvoru i prvim letom se vratila nazad za Srbiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 17:55