FATALNA SUZANA

Ex Loto djevojka: ‘Udvarača je manje nakon udaje, ali od golih fotki zaradila sam više nego itko u povijesti Playboya‘

Suzana je najveću prašinu u javnosti podignula kad se 2004. fotografirala za naslovnicu srpskog izdanja ‘Playboya‘

Suzana Mančić

 Instagram

Proslavljena jugoslavenska loto djevojka Suzana Mančić priznala je da su u prošlosti muškarci bili spremni napraviti svakojake ludosti samo kako bi privukli njezinu pažnju ili, ako bi imali sreće, osvojili njezino srce.

No, nakon što je upoznala svog sadašnjeg supruga, Grka Simeona Ocomokosa, udvarači su se prorijedili.

"Jedan moj udvarač izigravao je Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Događalo se da su neki spavali u mom liftu dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cvijeće na mom automobilu... To nisu bili neki nepoznati ljudi ili luđaci s ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su birali tako originalne načine da mi to pokažu. I danas imam udvarače, ali moram biti iskrena, puno manje nego prije, a činjenica da sam udana mijenja sve", priznala je Suzana, prenosi Nova.rs.

Suzana je najveću prašinu u javnosti podignula kad se 2004. fotografirala za naslovnicu srpskog izdanja 'Playboya'.

"Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi obitelji rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem vam reći koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna taj podatak držati u tajnosti. Mogu samo reći da sam bila najviše plaćena u povijesti srpskog izdanja Playboya", otkrila je Suzana za Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:36