‘ŠTO TO PIŠE?‘

Fanove iznenadila nova tetovaža Harryja Stylesa: ‘Ne mogu vjerovati da bi on to tetovirao...‘

Tetovaža bila je vidljiva jer je glazbenik nosio kraće zelene kupaće hlače dok se kupao sa skupinom prijatelja

Harry Styles i njegove enigmatične tetovaže

 Profimedia/

Harry Styles ima novu tetovažu za koju se vjeruje da je posvećena njegovoj bivšoj djevojci Oliviji Wilde.

Na fotografijama Page Sixa, bivši pjevač One Directiona otkriva tetovažu na brodu u Bolseni u Italiji u petak. Naime, 29-godišnji pjevač pokazao je nešto nalik na riječ "Olivia" ispisano kurzivom na svom bedru.

Riječ "colazione", što na talijanskom znači doručak, također je ispisana na njegovoj nozi, iako nije jasno postoji li ikakva veza između te dvije tetovaže.

image

Kobna tetovaža

Screenshot/Instagram

Tetovaža bila je vidljiva jer je glazbenik nosio kraće zelene kupaće hlače dok se kupao sa skupinom prijatelja, uključujući i bivšeg voditelja emisije "Late Late Show" Jamesa Cordena i manekenku Victoria‘s Secreta, Jacquelyn Jablonski.

Dok su neki obožavatelji Harryja Styles tvrdili da je Olivia muza za Stylesovu tetovažu, drugi su sugerirali da bi značenje moglo imati veze s pjesmom One Directiona “Olivia” s njihovog albuma “Made in the A.M.” iz 2015. godine. Obožavatelji su također postavili pitanje je li na fotografijama, koje su snimljene iz daljine, uopće navedeno ime "Olivia".

- Živjet ću u blaženom neznanju o tome što ta tetovaža zapravo govori dok ne vidim fotografije Ultra HD 4K rezolucije koje će mi dokazati da sam u krivu jer znam da Harry nije bio dovoljno glup da tetovira ime - napisao je jedan korisnik Twittera.

- Ne mogu vjerovati da je Harry Styles zapravo tip koji bi tetovirao ime žene - objavio je drugi korisnik Twittera.

Inače, pjevač i glumica svoj su odnos počeli u siječnju 2021. nakon što su njih dvoje uočeni kako se drže za ruke na vjenčanju u Montecitu u Kaliforniji. U to su vrijeme snimali "Don‘t Worry Darling", kojeg je Wilde režirala i u kojem je glumila.

Njihova romansa je uslijedila nakon njezinog burnog rastanka od bivšeg zaručnika Jasona Sudeikisa, s kojim dijeli dvoje djece, u studenom 2020. godine. Styles i Wilde zajedno su išli na romantične izlete i obasipali jedno drugo pohvalama na društvenim mrežama tijekom svoje dvogodišnje veze. Međutim, prekinuli su u studenom 2022. godine.

Iako su njih dvoje odlučili krenuti svatko svojim putem, izvor je za Page Six tada rekao da je njihov prekid bio prijateljski.

- Harry nije šutnuo Oliviju, ili obrnuto - rekao je insajder.

- Ovo je najduža veza koju je Harry ikada imao, tako da je očito da imaju poseban odnos - tvrdi spomenuti insajder. Prema drugom izvoru, njih dvoje su "još uvijek prijatelji" unatoč prekidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:46