OMRAŽENI GREG

Fanovi bijesni na njega zbog uloge u ‘Bijelom lotosu‘, a on hoda modnim pistama i tvrdi: ‘Nisam nevin, nešto se sprema‘

Osvrnuo se i na svoju ulogu glavnog negativca popularne serije ‘Bijeli lotos‘. Stoji li Greg zaista iza ubojstva svoje supruge Tanye?

Jennifer Coolidge i Jon Gries

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia

Dva mjeseca od emitiranja finala druge sezone serije "Bijeli lotos" na HBO-u, glumac Jon Gries i dalje je na udaru kritika javnosti.

"Vi!", režali bi ljudi na njega na ulici, otkrio je Gries, pritom oponašajući njihov bijest. I možete li ih kriviti? Gledatelji su uvjereni u to da je njegov lik Greg (oprez, slijedi spoiler!) nekako pomogao u orkestriranju pokušaja ubojstva njegove supruge Tanye, koju je utjelovila glumica Jennifer Coolidge.

image

Jennifer Coolidge i Jon Gries u seriji Bijeli lotos, 2. sezona

Fabio Lovino/HBO

Ipak, nepovoljan sud javnosti na račun njegova lika nije spriječio Griesa da se u subotu navečer pojavio kao jedan od modela na njujorškom Tjednu mode. Angažirali su ga dizajneri brenda Eckhaus Latta, koji su do njega došli preko njegove djevojke Zoe Latta.

"Tako smo dirnuti da je želio sudjelovati. Bili smo malo nervozni da će ukrasti cijeli show jer je tako popularan", priznala je njegova djevojka, prenosi The New York Times.

Priznao je da je pristao sudjelovati u ovom modnom projektu jer mu se svidio ovaj neovisni brend. "Oni su neovisni, a ja sam uvijek imao prilično neovisnu filmsku karijeru. Bio sam pomalo skitnica pa je to progovorilo iz mene", priznao je glumac.

Osvrnuo se i na svoju ulogu glavnog negativca popularne serije ‘Bijeli lotos‘. Stoji li Greg zaista iza ubojstva svoje supruge Tanye?

"To je ljepota Mikea Whitea, kreatora serije. Također je dojam krajnje subjektivan. To je ono što Tanya misli. Kad joj Portia kaže: ‘Hej, nešto pluta.‘ Je li to stvarno? Ok, pištolj, uže, traka. Bi li im sve to stvarno trebalo? Sve što trebaju učiniti je gurnuti je s broda u ocean i reći - ‘oh, pala je u more.‘ Razumijete što mislim? Mike je tako lukav, namjerno je sve ostavio otvorenim. Čak i kad snima, snimio je to iz njezine perspektive jer smo u njezinim mislima i ona misli da se tu nešto sprema", objašnjava glumac finale druge sezone serije koja je zaintrigirala javnost.

Želi li on to reći da je Greg zapravo nevin?

"Ne kažem da je nevin, ali recimo samo, da je ovaj slučaj na sudu, bi li se stvarno mogla dokazati namjera? Grega nije bilo tamo, pod broj jedan. Kao drugo, da, možda je predložio odmor na Siciliju, i da, možda mu je Quentin prijatelj. Ali možda je svrha bila ta da je se dovede u kompromitirajući položaj s tim drugim tipom. Ali priklonit ću se gomili. Mislim da se tu nešto sprema", objašnjava glumac koji još uvijek ne zna hoće li biti pozvan da glumi i u trećoj sezoni popularne serije.

"Mike White radi ono što Mike White želi. Kad je pisao drugu sezonu, dobio sam poruku od njega i tako sam saznao. Pitao me jesam li dostupan. Rekao sam mu - bilo kada, bilo gdje. Možda će se vraćati u prošlost, nikad se ne zna s njim. Još uvijek postoji način da vratimo Tanyu u cijelu priču", zaključuje glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:31