KAOS POSLIJE PRESUDE

Fanovi će bojkotirati ‘Fantastične zvijeri‘ ako u njima ne bude Depp, no on je već dobio zamjenu

Hvaljeni danski glumac Mads Mikkelsen navodno je pri kraju pregovora o preuzimanju uloge negativca Gellerta Grindelwalda
Johnny Depp 
 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Obožavatelji Johnnyja Deppa (57) pokrenuli su peticiju za njegovo vraćanje u franšizu "Fantastične zvijeri" - već su skupili više od 134.000 potpisa, a cilj im je doći do barem 150.000 tisuća. Podsjetimo, glumac je sam potvrdio da odustaje od uloge negativca Gellerta Grindelwalda nakon što je na sudu u Velikoj Britaniji izgubio sudsku parnicu u kojoj je proglašen zlostavljačem žena. Warner Bros zamolio je Deppa da se povuče iz projekta, što je on i učinio.

Naime, nakon što je Johnny pokrenuo tužbu za klevetu protiv medijske kuće The Sun zbog naslova koji ga je označio kao "mlatitelja žena", sudac je u procesu ustvrdio da je Depp doista pretukao bivšu suprugu, glumicu Amber Heard. Prema mnogima, poslije takvog ishoda junaku "Pirata s Kariba" karijera i ugled nepovratno su uništeni.

Fanovi koji su potpisali spomenutu peticiju prijete bojkotom filma ukoliko se njihova omiljena zvijezda ne vrati u projekt, no čini se kako "veliki šefovi" već imaju zamjenu za Johnnyja.

image
Mads Mikkelsen
Stefano Colarieti/Lapresse/Profimedia

Prema pisanju portala Deadline, vrlo je vjerojatno da će njegovo mjesto zauzeti Mads Mikkelsen (54). Nagrađivani danski glumac, kojeg smo gledali u filmovima "Casino Royale", "Lov" i "Doktor Strange" već je započeo pregovore i uskoro bi se trebao priključiti kolegama Eddieju Redmayneu i Judeu Lawu koji već snimaju treći nastavak "Fantastičnih zvijeri".

U međuvremenu, bijesni fanovi Johnnyja Deppa na Twitteru su pokrenuli pravi mali rat protiv njegove bivše supruge Amber Heard, koju smatraju odgovornom za njegovu propast.

- Da je barem pregazi autobus, neka crkne! Da joj je majka živa, sad bi se sramila njezinih postupaka. Oličenje zla u ženskom obliku! - samo su neke od poruka koje su joj uputili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:01