NEVOLJE U RAJU

Fanovi je nazvali neprofesionalnom: Adele otkazala turneju jer mora spašavati svoju ljubavnu vezu

Pjevačica je na početku tvrdila da koncerte želi otkazati zbog kašnjenja u produkciji i zbog toga što ključni članovi njenog tima imaju Covid

Adele 

 EyePress News/EyePress via AFP

Nakon što je otkazala sve svoje koncerte u Las Vegasu i doživjela živčani slom pred obožavateljima tik prije početka turneje, Adele (33) je cijeli prošli tjedan provela u kući svog dečka pokušavajući spasiti vezu koju je razdvojenost skoro uništila, piše The Sun.

Pjevačica od sredine prošle godine hoda sa sportskim agentom Rich Paulom, no posljednjih tjedana jedva da su se viđali. On je putovao zbog posla, a ona je bila u Las Vegasu zbog svoje turneje.

Adele je na početku tvrdila da koncerte želi otkazati zbog kašnjenja u produkciji i da su ključni članovi njenog tima dobili covid, pa zato mora odgoditi koncerte, no prava istina je zapravo nešto sasvim drugo.

“Adele boravi u kući Richa Paula na Beverly Hillsu i samo pokušava popraviti njihov odnos jer stvari više ne idu glatko", rekao je izvor te dodao: “Jedva su se vidjeli početkom mjeseca jer je on bio odsutan zbog posla, a ona se pokušavala usredotočiti na show u Vegasu. Bila je uzrujana što nije mogao biti s njom kad su se stvari počele raspadati s organizacijom i to je oboma otežalo stvari. Ona ga je trebala tamo, ali on nije mogao doći jer je i sam veoma zauzet".

image

Adele

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Razdoblje organziranja turneje bilo je veoma stresno za pjevačicu koja sad s dečkom uživa u zajedničkom vremenu dok rade na svojoj vezi.

“Stvarno se sviđaju jedno drugome, ali bilo je nekoliko teških tjedana iza njih", otkrio je izvor.

Od ranije je poznato da je Adele tijekom proba vikala i jecala, razgovarajući na telefon s Richom, te zbog stresa i emotivnog sloma nije mogla niti jednu probu završiti do kraja.

Rich je njena prva veza otkako se 2019. razvela od poduzetnika Simona Koneckog, oca njezina devetogodišnjeg sina Angela.

image

Adele i Rich Paul

Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia

Par je prvi put uočen zajedno na košarkaškoj utakmici u srpnju 2021.

Nakon što je odgodila koncerte na neodređeno vrijeme, Adele je privatnim avionom odletjela ravno u Richovu kuću u Los Angelesu.

Obožavateljima koji su potrošili stotine dolara na kupnju ulaznica još nije ponuđen povrat novca, a smatra se da će početak turneje biti na pauzi sve do 2023. godine.

Međutim, Adele bi sljedećeg utorka trebala nastupiti na dodjeli Brit Awardsa putem video linka, a također bi još uvijek trebala održati dva koncerta u londonskom Hyde Parku ovog ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:06