‘MALO‘ JE DORADILA

Fanovi Kim Kardashian bijesni zbog Photoshopa: ‘Pretvorila si je u svog klona!‘

Nanovija kampanja brenda donjeg rublja SKIMS našala se na udaru kritika zbog sumnje da su koristili Photoshop

Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio i Kim Kardashian u kampanji za SKIMS

 Skims/Planet/Profimedia

Najnovija SKIMS kampanja Kim Kardashian našla se na udaru kritika zbog sumnje da je Tyra Banks za nju žestoko fotošopirana, piše britanski Mirror. Bivši supermodel, danas 48-godišnja Banks sudjelovala je u snimanju donjeg rublja uz Heidi Klum, Alessandru Ambrosio, Candice Swanepoel, a ona i Kim imale su središnje mjesto u tom kadru. Međutim, obožavatelji nisu baš bili impresionirani rezultatom, točnije kako su u finišu na njima ispale Tyra, ali i sama Kim, posebno jer im se činilo da je umjetno dorađeno da njihova tijela budu slična.

"Čini se da je Tyra žrtva ekstremnog Photoshopa - gdje je nestalo njezino tijelo?", upita je jedan od obožavatelja.

"Užasnut sam vidjeti toliko Photoshopa na tijelu Tyre Banks u novoj SKIMS kampanji Kim Kardashian", nadovezao se drugi. Ni Kardashian nije prošla bez kritika jer je jedan od zaključaka upućen Kim glasio: "Tvoj struk izgleda kao pola struka Tyre Banks."

Instagram račun Problematic Fame (problematična slava), koji ima objave o holivudskim standardima ljepote, zaključio je kako ekipa SKIMS-a nije uspjela predstaviti ono što im je u startu trebao biti cilj - tjelesnu pozitivnost i inkluzivnost.

"Za brend koji se ponosi time što slavi različitosti tijela, ovo je nisko. U kojem svijetu uređivanje Tyrinog tijela da bude klon Kim Kardashian podržava bilo kakvu tjelesnu pozitivnost i inkluzivnost? Tyrino tijelo je savršeno, ovaj Photoshop je užasan i potpuno nepotreban, razočaravajući SKIMS. Njihova tijela nisu ni približno identična u stvarnom životu, ovo je potpuno suludo", stoji u objavi Problematic Famea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:06