NOVE MARVEL AVANTURE

Fanovi konačno dočekali: Prikazano je 14 minuta nadolazećeg ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse‘

Redatelj ovog filma je rekao da ‘Across the Spider-Verse‘ pokazuje da je ‘način na koji nosite masku ono što vas čini herojem‘

‘Spider-Man: Across the Spider-Verse‘

 Sony Pictures Entertainment/Profimedia

Sonyjev animacijski studio (Sony Pictures Animation) je prikazao još uvijek u potpunosti nedovršenih 14 minuta željno iščekivanog filma "Spider-Man: Across the Spider-Verse", nastavka odličnog animiranog filma "Spider-Man: Into the Spider-Verse", ujedno i dobitnika Oscara, ovog ponedjeljka na CinemaConu.

image

Miles Morales i Gwen Stacy

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

- 2018. smo isporučili kreativno najambiciozniji film u kojem sam ikad sudjelovala - rekla je predsjednica Sony Pictures Animationa, Kristine Belson te dodala da su "vrlo ponosni na nastavak".

image

Miles Morales

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Film ponovno prati Marvelove heroje Milesa Moralesa/Spider-Mana, kojem glas posuđuje Shameik Moore, i Gwen Stacy/Spider-Woman, kojoj glas posuđuje Hailee Steinfeld, a radnja se odvija kroz multiverzum "ljudi paukova", odnosno, Spider-Mana. Na CinemaConu, paru su se pridružili nova članica glasovne postave Issa Rae i Kemp Powers, jedan od triju redatelja filma, kako bi predstavili film.

image

Gwen Stacy

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Hollywood Reporter tvrdi da isječak nadolazećeg filma počinje s Milesom u njegovoj spavaćoj sobi, a odjednom ga neočekivano posjeti Gwen Stacy. Par mrežom putuje New Yorkom i vodi visoko iznad Brooklyna sve dok ih ne prekinu Milesovi roditelji. Prije kraja segmenta, Miles ima još jedan dirljiv razgovor sa svojom majkom, kojoj glas posuđuje Luna Lauren Velez.

image

Ben Reilly

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Powers je ispričao da je nastavak "nastavak priče o Milesu Moralesu, s puno likova, starih i novih, isto emocionalno putovanje."

- Prošlo je više od godinu dana od događaja iz prvog filma, a on još uvijek pokušava naučiti biti super heroj - dodao je Moore, rekavši da ovaj film pokazuje da je “način na koji nosite masku ono što vas čini herojem”.

Rae je predstavila svoju "bezveznu" Spider-Woman dok je Steinfeld rekla da joj je drago što je Stacyina Spider-Woman "tako inspirativna za mlade djevojke".

image

Spider-Man 2099

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Phil Lord i Christopher Miller vraćaju se kao producenti i pisci, a David Callaham također piše scenarij.

Nakon ovog filma uslijedit će još jedan nastavak, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, a zakazan je za 2024. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:03