VEĆ 16 GODINA

Fanovi medicinske drame mogu odahnuti: Službeno je, snimat će se 18. sezona ‘Uvoda u anatomiju‘

‘Uvod u anatomiju‘ se prema ABC-u ove sezone rangirala kao zabavna serija broj jedan za odrasle u dobi od 18 do 49 godina
GREY'S ANATOMY (2005)
 Touchstone Television - Album/Album/Profimedia

Iako su fanovi mislili da je poznatoj američkoj seriji "Uvod u anatomiju" došao kraj, ipak mogu odahnuti.

TV kuća ABC objavila je kako će se snimati i 18. sezona. Ovoj medicinskoj drami koja se snima već 16 godina očito se ne nazire kraj.

"Uvod u anatomiju" se prema ABC-u u ovoj TV sezoni rangirala kao zabavna serija broj jedan za odrasle u dobi od 18 do 49 godina. Ove sezone dosegla je prosječno 15,7 milijuna gledatelja.

Glumica Ellen Pompeo trebala bi se vratiti u liku Meredith Grey. Ta objava iznenadila je obožavatelje koji su mislili da su njena koma, odlazak Jesseja Williamsa i povratak mnogih drugih klasičnih likova, znakovi da se serija bliži kraju.

- Scenaristi, redatelji, glumačke ekipe i ekipe 'Uvoda u anatomiju' toliko su naporno radili na oživljavanju ove emisije protekle sezone - izjavila je izvršna producentica serije, Krista Vernoff.

- Doista su me oduševili, posebno naša neumorna ekipa - pohvalila ih je svoj tim.

Podsjetimo, ova medicinska drama snima se od 2005. godine. Shonda Rhimes prvotna je kreatorica serije i radila je na njoj do 2017. godine, a nakon nje stvar u svoje ruke preuzela je Krista Vernoff.

Iako je budućnost serije zasad sigurna, postavlja se pitanje hoće li se ova medicinska drama i nakon ove sezone nastaviti? Kako navodi TV Line, Ellen Pompeo potpisala je ugovor "barem još godinu dana", no nakon toga njezino vrijeme u ovoj drami bi moglo biti gotovo. Znači li to da će završiti i sama serija?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:15