‘BIT ĆE U REDU‘

Fanovi mogu odahnuti: Bob Odenkirk stabilno nakon kolapsa na snimanju serije ‘Better Call Saul‘

‘Možemo potvrditi da je Bob stabilno nakon što je doživio incident povezan sa srcem‘, stoji u izjavi glumčevih predstavnika
Bob Odenkirk
 VALERIE MACON/AFP

Američki se glumac Bob Odenkirk (58) u utorak na snimanju serije "Better Call Saul" u gradu Albuquerqueju u američkoj saveznoj državi New Mexico srušio zbog "incidenta poveznog sa srcem" i sada je stabilno te se oporavlja u bolnici, piše The Associated Press.

- Možemo potvrditi da je Bob stabilno nakon što je doživio incident povezan sa srcem - piše u izjavi Odenkirkovih predstavnika koja je medijima poslana u srijedu.

- On i njegova obitelj zahvaljuju se nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama na njezi i brizi te kolegama iz ekipe serije koji su bili uz njega. Obitelj Odenkirk također se želi zahvaliti svima koji su Bobu poželjeli brz oporavak - također stoji u izjavi.

Odenkirkov sin Nate napisao je na Twitteru da će njegov otac "biti u redu" neposredno prije nego što je objavljena izjava glumčevih predstavnika.

Odenkirk se u utorak srušio tijekom snimanje šeste i posljednje sezone serije "Better Call Saul", serije koja je proizašla iz hvaljene serije "Breaking Bad". Članovi ekipe serije koji su toga dana radili s Odenkirkom pozvali su hitnu pomoć čim se srušio.

Televizijska postaja AMC u izjavi je rekla da joj je drago što toliko godina surađuje s Odenkirkom te da je zahvalna jer je stabilno i zato što prima izvrsnu liječničku njegu.

Odenkirkovi kolege David Cross, Michael McKean, Bryan Cranston i Aaron Paul glumcu su preko društvenih mreža poslali poruke podrške.

Odenkirk je za ulogu odvjetnika Jimmyja McGilla u seriji "Better Call Saul" četiri puta nominiran za nagradu Emmy.

Odenkirk je prethodno glumio u serijama "Breaking Bad" i "Mr. Show With Bob and David" te filmovima "The Post", "Male žene" i "Nobody".

Radio je kao scenarist na serijama "The Ben Stiller Show" i "Saturday Night Live" te je za svoj rad na tim serijama nagrađen s dvije televizijske nagrade Emmy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:49