KONTROVERZNO

Fanovi napali Madonnu zbog toga što njezin sin radi po kući: ‘Odvratno, što pokušavaš?!‘

Poznata pjevačica je na Instagramu u opisu snimke napisala: "Samopouzdanje je sve...", očito ponosna na svog sina
Madonna
 Dennis Van Tine/geisler-fotopres

Madonnin (62) 15-godišnji sin David Banda u novom videu koji je pjevačica objavila na svom Instagram profilu odjeven je u ženstvenu svilenu haljinu i šeće po vili zavodnički mičući bokovima.

U pozadini svira hit 'The Power' benda Snap!. Poznata pjevačica je na Instagramu u opisu snimke napisala: "Samopouzdanje je sve...".

Banda je svilenu haljinu prekrivenu ručno oslikanim crnim slovima, koju je dizajnirala Mae Couture, upario s bijelim tenisicama Nike Air Force 1 i pravokutnim crnim sunčanim naočalama.

Mnogi Madonnini prijatelji su oduševljeno komentirali ovaj modni izričaj.

"Omg, volim ga! Pazi se Naomi Campbell", napisala je Debi Mazer uspoređujući ga s manekenkom Naomi Campbell.

image
Madonnin sin David Banda u haljini
Instagram/Screenshot

Obožavatelji su oduševljeni jer 'pomiče granice rodnih uloga' baš poput britanskog glazbenika Harryja Stylesa, no javili su se i oni koji ne odobravaju haljine na muškarcima.

"Odvratno... Zašto ste ga obukli u haljinu??", "Što pukušavaš napraviti od njega?! To su djeca, a ne lutke", neki su od takvih komentara.

Slavna pjevačica Davida je posvojila 2006. godine dok je bila u braku s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem. Još od malih nogu dječak je obožavao oblačiti njezinu odjeću.

"On zna svaku moju pjesmu, svaku riječ, svaki korak i želi nositi moje kostime. Najdraža mu je haljina koju sam nosila u spotu 'La Isla Bonita'", otkrila je Madonna kada joj je sin imao četiri godine.

Pjevačica ima biološku kćer i sina, Lourdes (24) i Rocca (20), a posvojila je još djevojčicu Mercy James (15) te 8-godišnje blizanke Esther i Stellu Mwale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:30