NEMA ODGOVORA

Fanovi napali omiljenu Hurem: ‘Zašto šutiš? Na Ukrajini si izgradila karijeru, a sad ni riječi od tebe‘

Glumica Meryem Uzerli, koja je utjelovila popularnu Hurem, našla se na meti kritika zbog poziranja za naslovnicu ruskog magazina

Meryem Uzerli, Hurem

 Mustafa Yalcin/AFP

Meryem Uzerli, glumica njemačko-turskih korijena, gledateljima najpoznatija kao temperamentna sultanija Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', osvanula je na naslovnici ruskog izdanja poznatog magazina "Hello".

Njezini obožavatelji nisu mogli sakriti razočaranje ovim potezom, a naročito jer je njena najveća uloga, upravo ona o osobi rođenoj u Ukrajini - sultaniji Hurem.

"Pitam se zašto šutiš dok Rusija bombardira Ukrajinu? Većina tvojih obožavatelja su Ukrajinci, štoviše igraju ključnu ulogu u vašoj karijeri, s obzirom na to da je sultanija Hurem rođena Ukrajinka. Ja sam iz Kijeva, a moj grad bombardiraju Rusi. Zar ne bi bilo ispravno da svojoj publici, ruskim simpatizerima čiji su mozgovi uglavnom isprani propagandom, ukažete na istinu? Rastužuje me jer majka dvoje djece šuti dok Rusi granatiraju rodilišta u Mariupolju", stoji u komentaru.

Ostale svjetske zvijezde i dalje se javljaju, bar kako bi izrazili podršku zemlji u kojoj traje ruska agresija, dok je Meryem svoj profil usredotočila na promoviranje sebe pod svjetlima ruskih reflektora, a mnogi su joj to zamjerili.

"Ali, zašto? Zar je novac važniji od života tisuće djece?", jedan je od komentara.

Inače, Meryem se proteklih godina posvetila majčinstvu, a iza sebe je ostavila buran period kojem je prethodio i mentalni kolaps. Nedavno je otkrila da se vratila svojoj prvoj ljubavi, a to je gluma te svakodnevno prihvaća i projekte promovirajući modne brendove te je zaštitno lice "Maison Novaguea". Privremeno se ostavila glume nakon što se kao 28-godišnjakinja proslavila u seriji "Sulejman Veličanstveni". Naime, nije mogla podnijeti teret slave i što su je ljudi previše poistovjetili s Hurem, a što je dovelo do toga da je vrijeđaju na ulici.

Nakon što se ostvarila u ulozi majke po drugi put, Meryem je davala sve od sebe kako bi svoju liniju što prije dovela do savršenstva. Ne samo da je uspjela, već je, po mišljenju određenog dijela publike, i pretjerala. Svjetski mediji izvještavali su o njezinoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršavjela, te razmatrala odustati od uloge koja ju je proslavila. Tada se također pričalo da je boravila u jednoj klinici u Njemačkoj i da se u tom periodu nikome nije javljala. Krije li se iza njenog izgleda samo naporan trening i iscrpljujuća dijeta ili je riječ o određenim zdravstvenim problemima, za sada nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:07