SLAVLJE

Fanovi Nirvane u transu: Kći glazbene legende udala se za sina skejterske legende

Frances Bean Cobain i Riley Hawk uspjeli su izbjeći medijsku pompu. Vjenčali su se 7. listopada, a obred je vodio Michael Stipe

Frances Bean Cobain i Riley Hawk

 /Instagram

Kći glazbene ikone Kurta Cobaina te glumice i glazbenice Courtney Love, Frances Bean Cobain (31) udala se u Los Angelesu. Mladoženja je Riley Hawk (30), profesionalni skejter i glazbenik, sin još slavnijeg skejtera, poduzetnika i humanitarca Tonyja Hawka.

image

Frances Bean Cobain

Dara Kushner/Instar Images/Profimedia/Dara Kushner/instar Images/profimedia

Vjenčanje se dogodilo, kako piše portal TMZ, "ranije ovog mjeseca". TMZ je došao do potvrde da je par u rujnu dobio dozvolu za vjenčanje u okrugu San Diego, a prema dozvoli, vjenčanje je bilo 7. listopada. Ceremoniju je predvodio frontman R.E.M.-a Michael Stipe. On je inače Francesin krsni kum, a krsna kuma joj je Drew Barrymore.

Veza između dvoje zgodnih mladih ljudi započela je, navodno, u siječnju 2021. godine, a Frances, umjetnici i modelu, ovo je drugi brak. Ona se razvela od prvog supruga, glazbenika Isaiaha Silve u ožujku 2016. godine, nakon manje od dvije godine braka. Tijekom razvoda najviše su se svađali oko skrbništva nad jednom od Kurtovih gitara na kojoj je svirao u zlatno doba ‘Nirvane‘, a sud je na kraju odlučio u korist bivšeg supruga.

image

Kurt Cobain s Frances Bean Cobain i Courtney Love 1993. godine

Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia

Vjenčanje su Frances i Riley uspjeli organizirati ispod radara, pa ni poslovično obaviješteni mediji nemaju previše detalja o svečanom događaju. Nikakve fotografije zasad nisu iscurile na društvene mreže, a sam par nije se pohvalio vjenčanjem. Ona inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama iako ima više od 1,5 milijuna pratitelja.

Najduže razdoblje neaktivnosti trajalo je gotovo godinu dana, od prosinca 2021. do prosinca sljedeće godine, kada se vratila i objasnila pratiteljima da je pauza bila "iznimno korisna za njezino mentalo, emocionalno i duhovno zdravlje". Iako je tema objava uglavnom njezin rad, ponekad se među fotografijama ipak provuče i pokoji privatni trenutak s novim suprugom.

image

Frances Bean Cobain

Dara Kushner/Instar Images/Profimedia/Dara Kushner/instar Images/profimedia

Njezini su je pratitelji, iako se nije pohvalila vjenčanjem, zasuli čestitkama, a mnogi se nadaju da će djeca dviju ikona ‘90-ih biti sretna, te i sami postati roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:43