CAMILLE VASQUEZ

Fanovi oduševljeni Deppovom odvjetnicom: ‘Ima li zgrada suda mrtvozornika? Trebat će kad ova kraljica završi s Amber‘

‘U svijetu Amber Heard, budi Camille Vasquez‘ - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama

Camille Vasquez i Johnny Depp

 Brendan Smialowski/POOL/AFP

Nakon što je prošloga tjedna iznijela uznemiravajuće optužbe o seksualnom i fizičkom nasilju protiv slavnoga Johnnyja Deppa, njegova bivša supruga Amber Heard ovog se tjedna suočila s protunapadom njegove odvjetnice, Camille Vasquez.

Vasquez je optužila 36-godišnju glumicu da izmišlja tvrdnje o seksualnom napadu, da je ljubomorna na svoga bivšega supruga, Deppa, kojeg je, među ostalim, verbalno zlostavljala te da je uređivala svoju skandaloznu fotografiju s crvenim tragovima na licu u svibnju 2016.

Još nevjerojatniji od situacije u sudnici prethodna dva dana bili su Deppovi obožavatelji koji su pokrenuli lavinu komentara na internetu.

'U svijetu Amber Heard, budi Camille Vasquez', samo je jedan od komentara obožavatelja na društvenim mrežama koji naširoko hvale Deppovu odvjetnicu.

image

Camille Vasquez

Brendan Smialowski/POOL/AFP

- Imala li zgrada suda mrtvozornika? Zato što će im trebati kada naša kraljica Camille Vasquez završi s Amber Heard, napisao je jedan od obožavatelja.

- Camille Vasquez, anđeo poslan odozgo da se bori protiv zla. Sjajno za danas, jedva čekam sutra.

Obožavatelji zvijezde filma 'Pirati s Kariba' hvale glumca, simultano ismijavajući njegovu bivšu suprugu i svaki potez njenoga pravnoga tima.

- Johnny Depp pobjeđuje na društvenim mrežama, a njegova odvjetnica radi isto, govori Juda Engelmayer, stručnjak za krizne komunikacije koji je bio glasnogovornik Harveyja Weinsteina tijekom njegova suđenja za seksualne prijestupe.

image

Camille Vasquez

Steve Helber/POOL/AFP

Slavni glumac već je dobio svoju tužbu za klevetu vrijednu 50 milijuna dolara protiv njegove bivše supruge. Naime, Depp je optužio glumicu da mu je uništila karijeru kad je napisala članak za Washington Post 2018. godine.

U tekstu koji je glumica napisala, a u kojem nije imenovala nikoga, identificirala se kao žrtva obiteljskog nasilja. Depp nije optužen za zločine te iznosi kako je ustvari on bio žrtva obiteljskoga nasilja od strane Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:43