ZABRINULA IH JE

Fanovi poslali policiju na vrata Britney Spears, izvori otkrili što je uslijedilo nakon što im je otvorila

Policija je pokucala na vrata pjevačice Britney Spears nešto prije ponoći, a to pjevačici nije baš najbolje sjelo...

Britney Spears

 /Splashnews.com/splash/Profimedia

Pjevačica Britney Spears zabrinula je svoje obožavatelje kada je ponovno izbrisala svoj Instagram profil, a oni su joj odlučili na vrata poslati policiju kako bi se uvjerili da je s omiljenom zvijezdom sve u redu. Britney nije bila pretjerano oduševljena kada joj je policija pokucala na vrata oko ponoći, prenosi TMZ.

Izvori kažu da je pjevačica bila iznervirana neočekivanim posjetom iako razumije da je njezinim obožavateljima stalo do nje, tako da nije bila potpuno iznenađena situacijom.

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp

Policija je stigla u njezinu kuću oko 23 sata kako bi ustanovili je li s pjevačicom sve u redu, no nisu otkrili s kim su točno razgovarali i tko im je rekao da je s njom sve u redu.

Naime, nekolicina obožavatelja bila je zabrinuta za nju nakon što je obrisala Instagram profil, no poznato je da Britney to s vremena na vrijeme radi. Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je putem Instagrama objavila da mijenja ime u River Red.

Također, zabrinula je mnoge obožavatelje kada se sa svojim suprugom, Samom Asgharijem, nedavno pojavila u restoranu, a pritom se tako ‘manijakalno‘ ponašala da je uzrujani Asghari izjurio iz restorana i ostavio je samu. Međutim, on je kasnije tvrdio da je samo otišao po njihov automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:51