JESU LI PRETJERALI?

Fanovi slavnih zvijezda poludjeli zbog jednog detalja: ‘Sigurno su u vezi, ovo je suptilan znak!‘

Obožavatelji pjevačice Selene Gomez uvjereni su da je u tajnoj vezi s glumcem Chrisom Evansom.

Chris Evans i Selena Gomez

 Profimedia/tiktok

Obožavatelji pjevačice Selene Gomez uvjereni su da je u tajnoj vezi s glumcem Chrisom Evansom, a najnovija snimka koju je objavila pjevačica Taylor Swift samo je dodatno potaknula šuškanja o novome slavnome paru.

Naime, Taylor je na svom TikTok profilu objavila video u kojem se vidi Selena u pletenom puloveru krem boje, a obožavatelji su sigurni da je to džemper Evansova lika iz filma "Nož u leđa". Tako je nesretni džemper dodao ulje na vatru pa su nagađanja o njihovoj vezi postala još glasnija, a zagriženi obožavatelji smatraju da je Selena dala suptilni znak da su ona točna.

Ovo nije prvi put da obožavatelji traže 'dlaku u jajetu' kad su Selena i Chris u pitanju. Nedavno su komentirali njegov video s TikToka jer su bili uvjereni da se njezin odraz vidi na njegovu klaviru te su ga krenuli ispitivati je li to Selena.

Šuškanja o vezi 29-godišnje pjevačice i zvijezde "Avengersa" počela su nakon što su obožavatelji primijetili da ju je Chris počeo pratiti na instagramu. Taj im je detalj bio zanimljiv jer ona njega ne prati, no to ne znači da joj se on ne sviđa. Tijekom gostovanja kod voditelja Andyja Cohena 2015. godine, Selena je otkrila tko je njezina 'holivudska simpatija'.

"Sviđa mi se Chris Evans. Nije li sladak? Meni je baš sladak", rekla je tada pjevačica.

image

Chris Evans

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Selena Gomez hodala je s Justinom Bieberom u razdoblju od 2011. do 2018. godine, uz nekoliko prekida, a povezivali su je i s Nickom Jonasom, Orlandom Bloomom, Taylorom Lautnerom, Charliejem Puthom, Zeddom i Niallom Horanom. Također je bila u 10-mjesečnoj vezi s The Weekndom koja je završila 2017. godine.

Evans je pet godina bio u vezi s Jessicom Biel, a navodno su razmišljali i o braku. Slavni 'kapetan Amerika' viđao se i s Minkom Kelly 2007. godine, a zatim su prekinuli zbog gustih poslovnih rasporeda. Ponovno su se spojili 2012., no opet je uslijedio prekid. Od 2016. do 2018. godine bio je u vezi s kolegicom Jenny Slate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:00