RAZNA SU NAGAĐANJA

Fanovi slavnog para strahuju: ‘Ma oni su prekinuli! Njega nema nigdje‘

Ovo nije prvi put da obožavatelji misle da se par razilazi

Kylie Jenner i Timothee Chalamet

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Počele su kružiti glasine da su reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner i glumac Timothee Chalamet nakon godinu dana duge romanse prekinuli. Razlog tim nagađanjima? U javnosti nisu viđeni skupa od siječnja. Kylie je objavila video na TikToku u kojem sa svojom kćeri Stormi Webster i sestrom Kendall Jenner pokazuje svoju dnevnu rutinu.

Obožavatelji vjeruju da je objavljeni video pokušaj "blagog lansiranja" prekida jer videom ističe kako joj dobro ide kao samohranoj majci koja brine za svoje poslovno carstvo, prenosi Daily Mail. Na prvu je pratitelje zabrinulo to što video pokazuje kako Kylie vodi svoj život bez ikakve naznake prisutnosti glumca.

@kyliejenner

not me posting this for 3rd time

♬ original sound - Kylie Jenner

U videu objavljenom na popularnoj platformi možemo vidjeti kako Kylie provodi jedan svoj dan koji je ispunjen raznim aktivnostima, no ipak, nikakvu ulogu u tim aktivnostima nije igrao Timothee. Naravno, razlog može biti taj što je prezauzet reklamiranjem drugog dijela filma "Dina".

Ni Timothee ni Kylie nisu rekli ništa što bi moglo ukazati na to da su prekinuli. I dok jedni tvrde da se par razišao, drugi to demantiraju. Tako je jedan korisnik na društvenim mrežama sugerirao da su još uvijek zajedno jer je krajem veljače Kylie nosila narukvicu koju je nosila kada je viđena s Timotheejem, koji ima istu takvu.

Riječ je o Cartierovoj narukvici vrijednoj otprilike 5000 dolara. Neki su se obožavatelji bavili neutemeljenim nagađanjima, kao na primjer, da je Kylie zatrudnjela ili da ju je filmska zvijezda prevarila.

image

Timothee Chalamet i Kylie Jenner

Golden Globes/Picturelux/Profimedia/Golden Globes/picturelux/profimedia

Timothee i Kylie navodno su se prvi put upoznali nakon susreta na pariškom Tjednu mode u siječnju 2023. No, tek u travnju te godine počele su kružiti glasine o vezi kada je Kylien prepoznatljivi crni SUV viđen u domu glumca na Beverly Hillsu. Do kraja mjeseca njihova je veza i službeno potvrđena, ali su je i dalje nastavili držati privatnom.

Ovo nije prvi put da obožavatelji misle da se par razilazi. Ipak, prethodna je nagađanja par demantirao svojom pojavom u javnosti, što znači da za sada trebamo još malo pričekati da bismo saznali istinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11