DRAMA POP ZVIJEZDE

Fanovi strahuju zbog Britney Spears: ‘Zašto je objavila ovih 12 istih golih slika? Treba joj pomoć‘

Evo novih fotografija iz Meksika, napisala je Spears, prije nego što sam ostala trudna. Fanovima objava nije dobro sjela

Britney Spears

 Instagram

Više i nije neka vijest - Britney Spears (40) ponovno je potpuno gola na Instagramu. Pjevačica koja je nedavno uspjela prekinuti 14- godišnji konzervatorij, odnosno sudsku odredbu po kojoj njenim životom upravlja njen otac, svako malo pokazuje da uživa u potpunoj slobodi.

Ovog puta s razlogom - objavila je svoje posljednje gole fotografije prije nego je zatrudnjela sa zaručnikom Samom Asgharijem.

- Evo novih fotografija iz Meksika, napisala je Spears, prije nego što sam ostala trudna. I ne znam kako to da na godišnjem odmoru uvijek izgledam deset godina mlađe?

Spearsova je tako objavila istu fotografiju sebe potpuno gole pod tušem, ali sa šest različitih filtera. Ukupno je u više objava 12 puta ponovila istu fotografiju. Gole grudi prekrila je rukama, a ostala strateška mjesta emojima srca.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Shutterstock Editorial/Profimedia

Još prošlog tjedna pjevačica je objavljivala gole fotografije sa svojim psom Sawyerom, a u međuvremenu se priprema za treći porod i vjenčanje s Asgharijem. S bivšim suprugom Kevinom Federlineom Ima dvoje djece, sinove Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15), a u novi brak planira uploviti u Versaceovoj vjenčanici skrojenoj samo za nju.

Novi set golih fotografija nije naravno prošao bez kontroverze. Dio od njenih 41 milijuna fanova brine da joj je možda narušeno psihičko zdravlje, što je dosad i bio razlog, barem kako je tvrdio njen otac Jamie, što je bila pod posebnom skrbi.

- Ovo izgleda kao da je pod prisilom, pa ona ima dvojicu odraslih sinova koji ovo gledaju, komentirali su pod fotografiju i dodali:

- Ovo je poziv u pomoć!

Međutim oni koji su i pokrenuli #freebritney pokret iz kojeg se zakotrljala lavina i sudski proces u kojem je dobila kontrolu nad svojim financijama i zdravstvenim odlukama potiču ju da živi i radi kako i što želi.

Spearsova je krajem travnja rekla da će odmoriti od društvenih mreža, ali ta je pauza trajala samo jedan dan.

image
B4859/Avalon/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:49