PONOSAN NA KĆER

Fanovi su šest godina čekali na ovaj veliki intervju: ‘Najvažnije mi je da budem dobar otac!‘

Pjevač je gostovao u podcastu i govorio o očinsvu svojoj kćeri Khai koju ima s modelom Gigi Hadid

Zayn Malik na društvenim mrežama

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Pjevač Zayn Malik (30) tijekom podcasta „Call Her Daddy” progovorio je o očinstvu i podijelio kako mu je njegova kći Khai (2) promijenila život. Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju današnju epizodu „Call Her Daddy” podcasta na platformi Spotify jer je prošlo šest godina od Zaynovog većeg intervjua. Prema traileru epizode, bit će riječi o tome kakav je Zayn otac i koliko je na to ponosan.

„Otkako sam dobio kćer, najvažnije mi je u životu da joj budem dobar primjer”, rekao je bivši član One Directiona voditeljici podcasta Alex Cooper o svojoj dvogodišnjakinji koju ima s modelom Gigi Hadid. Khai se rodila usred pandemije u rujnu 2020., a njezini roditelji Gigi i Zayn prekinuli su u listopadu 2021.

Navodi kako je njegova kći upravo i razlog zašto je odlučio razgovarati u podcastu.

„To je razlog zašto radim ovaj intervju, znaš? Znao sam se osjećati anksiozno zbog ovakvih razgovora. I želim da ona može reći ‘Moj tata to radi‘”, rekao je Zayn.

„Stalno mi govore da pričam dad jokes. I naginjem tome”, rekao je iako ga ljudi smatraju „čudakom”, ali opravdava se da je otac i sada smije pričati takve viceve.

„Postoji određena točka u životu odrasle osobe kad je sve nejasno, sivo i dosadno, a ona mi je vratila boju u život”, našalio se Zayn.

Nakon što se trailer pojavio na društvenim mrežama, mnogi obožavatelji počeli su ga komentirati.

„Ovo bi mogao biti najvažniji podcast u mom životu”, našalio se obožavatelj.

Koliko mu znači njegova kći, bilo je jasno od prvog trenutka kada je objavio vijest o njezinu rođenju. Nakon pet godina veze s Gigi, dobili su Khai što je podijelio na Twitteru uz emotivni opis.

„Naša djevojčica je ovdje, zdrava i lijepa. Ne mogu opisati riječima kako se trenutno osjećam. Ljubav koju osjećam nadilazi moje razumijevanje. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati svojom i zahvalan sam na životu koji ćemo imati zajedno”, napisao je Zayn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:57