RAZARAČICA BRAKOVA

Fanovi su uvjereni da je A. Rod otrčao k ljubavnici: ‘Kontaktirao me i razmjenjivali smo poruke‘

Madison LeCroy priznala je da po novom ima dečka, a fanovi su uzvratili: ‘Je li njegovo ime Alex Rodriguez?‘
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, Madison LeCroy
 Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia, Instagram (kolaž)

Šuška se kako bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez (45) ne tuguje nakon raskida zaruka i prekida s pjevačicom Jennifer Lopez (51). Naime, Madison LeCroy (30), reality zvijezda koju je javnost prozvala i "razaračicom brakova" zbog navodne afere s A. Rodom, šokirala je objavom da više nije slobodna.

LeCroy je na Instagramu objavila fotografiju gdje pozira uz dvije čaše s koktelima. Ispod objave je napisala: "Budimo potpora jedno drugom i ostarimo skupa".

Budući da je fotografija objavljena neposredno nakon prekida popularnog para, fanovi nagađaju da je zvijezda reality serije Southern Charm razorila vezu između J. Lo i Rodrigueza te sada ljubuje s njim.

- Alex je na putu po tebe, pakiraj se - komentirala je jedna od pratiteljica. Madison je odgovorila na provokaciju napisavši: "Imam dečka."

image
Instagram

Iako nije otkrila o kome se radi, njezino priznanje podignulo je prašinu.

- Je li njegovo ime A. Rod? - pitali su se mnogi, no zvijezda se oglušila na te pretpostavke.

image
Instagram

Glasine o romansi između bivšeg bejzbol igrača i LeCroy pojavile su se početkom ove godine, no tada su ih oboje demantirali.

- Kontaktirao me i razmjenjivali smo poruke, no nikada ga nisam vidjela ili dodirnula. Nije fizički prevario svoju zaručnicu sa mnom - tada je pojasnila Madison, no malo tko joj je povjerovao. Farsa je tek sada pala u vodu, budući da su se J. Lo i A. Rod razišli.

image
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Da u vezi jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice nisu cvjetale ruže svjedoči i citat koji je nedavno lajkala na Instagramu.

- Ne tjerajte je da misli da vam je stalo, kada nikad niste marili za nju - pisalo je.

Podsjetimo, pjevačica i bejzbol zvijezda nedavno su službeno prekinuli nakon četiri godine veze i problema s kojima su se borili u posljednje vrijeme.

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i svojoj djeci - stoji u zajedničkom priopćenju koje je par objavio nakon odluke o prekidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:42