NOVA PJESMA

Fanovi Taylor Swift nagađaju koga je nazvala ‘lažljivim izdajnikom‘: Radi li se o poznatom pjevaču?

Nekoliko Taylorinih obožavatelja oglasilo se društvenim mrežama kako bi reagiralo na njezine novoobjavljene pjesme

Taylor Swift

 Matt Winkelmeyer/Getty Images/Profimedia/Matt Winkelmeyer/getty Images/profimedia

Taylor Swift je u novoj pjesmi neimenovanog bivšeg dečka, za kojeg se smatra da je Harry Styles, nazvala ‘‘lažljivim izdajnikom‘‘.

image

Taylor Swift i Harry Styles u prosincu 2012.

Pacificcoastnews.com/Pacific Coast News/Profimedia/

Ova 33-godišnja pjevačica izbacila je prethodno neobjavljene pjesme na novoj (prolog) verziji svog petog albuma "1989" koji je njezinu karijeru 2014. godine vinuo u nove visine. U jednoj od novih pjesama, "Is It Over Now", Taylor se obrušila na bivšeg partnera, nazvala ga "lažljivim izdajnikom" i optužila ga da je spavao s nizom manekenki nakon što su prekinuli.

Kada je pisala album "1989", Taylor je bila u vezi sa spomenutim Harryjem Stylesom, ali i Conorom Kennedyjem, sinom sadašnjeg predsjedničkog kandidata SAD-a Roberta F. Kennedyja. Naime, za obojicu se smatralo da su joj bili inspiracija za album.

U međuvremenu, Taylor je također odbacila glasine da je bila u romantičnoj vezi s nekom od svojih prijateljica, a nagađalo se i da je bila u vezi s glumicom iz Gleeja, Diannom Agron. U to vrijeme, Swift je jednu od pjesama sa svog albuma "Red" posvetila Agron, no djevojke su se prestale družiti otprilike 2014. kada je objavljen album "1989". Unatoč nagađanjima, glumica je više puta demantirala da se između njih dvije događa bilo što romantično.

U toj novoj pjesmi, pod nazivom ‘‘S**t!‘‘, Taylor pjeva o reakciji javnosti na vezu s neimenovanim srcolomcem, a mnogi nagađaju da bi to mogao biti Harry, piše Daily Mail.

Nekoliko Taylorinih obožavatelja oglasilo se na društvenim mrežama kako bi reagiralo na njezine novoobjavljene pjesme, a jedan je napisao na X-u, nekadašnjem Twitteru, kako mu je to što "22-godišnja Taylor Swift naziva Harryja Stylesa lažljivim izdajnikom najdraža stvar na svijetu."

- Želio bih zahvaliti Harryju Stylesu što je prekinuo s Taylor Swift i praktički nam poklonio te stare pjesme - napisao je drugi korisnik X-a, a neki su se čak i zapitali "je li Harry Styles sada dobro?".

Doduše, ne smijemo zaboraviti da prije trenutačne romanse sa zvijezdom NFL-a, Travisom Kelceom, Swift je bila povezivana s Mattyjem Healyjem iz benda 1975, a njihovoj je vezi prethodio dugogodišnji odnos s Joeom Alwynom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 22:37