TEŠKE OPTUŽBE

Fanovi uvjereni da je Diddy bio nasilan i prema J.Lo: ‘Pa pogledajte samo što je govorila u dokumentarcu...‘

‘The Greatest Love Story Never Told‘, nedavno objavljeni dokumentarac, iznosi detalje o prijašnjim vezama zvijezde

Jennifer Lopez i Sean Combs

 Ramey Photos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ramey Photos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon skandala s reperom Seanom Diddyjem Combsom, pjevačica Jennifer Lopez ponovno se našla u središtu pozornosti jer je i sama bila s reperom u vezi. Diddy i Lopez bili su dvije godine skupa, od 1999. do 2001., a zvijezda je u jednom intervjuu i sama rekla da je reper bio prvi muškarac koji ju je prevario te da je zbog njega plakala, ludovala i poludjela, prenosi New York Post.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Image Of Sport/Newscom/Profimedia/Image Of Sport/newscom/profimedia

"The Greatest Love Story Never Told", nedavno objavljeni dokumentarac zvijezde, iznosi detalje o prijašnjim vezama Lopez, a otkrila je i da je sama prošla kroz nasilne veze. Sada javnost nagađa da je bila riječ o Diddyju. "Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli da me vole, a onda nisu učinili stvari koje su na neki način u skladu s riječima ljubavi. Nije zabavno biti zlostavljan na takav način", kazala je Lopez u svom dokumentarcu ne navodeći na kojeg je bivšeg mislila.

"Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila maltretirana i bilo je još nekoliko neugodnih stvari. Teških. Bez poštovanja", dodala je Lopez u dokumentarcu, što je obožavatelje, kada su optužbe za Diddyja počele izlaziti na vidjelo, potaknulo da se zapitaju postoji li povijest nasilnog ponašanja repera s Lopez.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Zvijezda nagađanja obožavatelja nije komentirala, a Diddy sve optužbe i dalje negira. Podsjetimo, u ponedjeljak su poznatom reperu upali u imovinu koju posjeduje kako bi mu zaplijenili telefone i računala u sklopu istrage u kojoj ga se tereti za zlostavljanje i trgovinu ljudima. Reper je pronađen u privatnom avionu, ali kako je kazao njegov odvjetnik, nije uhićen niti optužen te je razgovarao s vlastima i surađivao s njima.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Christopher Polk/Getty Images/Profimedia/Christopher Polk/getty Images/profimedia

Ipak, nije tajna da je odnos između dvije zvijezde bio buran. Tako su 1999. Lopez i Diddy uhićeni su jer su, nakon što je u klubu izbila tučnjava u kojoj je Diddy sudjelovao, otišli s mjesta incidenta te jer su policajci, kada su ih zaustavili, u automobilu pronašli pištolj.

"Plakala je u policijskoj postaji jer je bila uzrujana zbog cijele situacije", ispričao je policajac koji je ondje bio prisutan. Lopez je oslobođena nakon navodnih 14 sati pritvora, a Diddy je optužen za dvije točke - posjedovanje neregistriranog pištolja i pokušaja podmićivanja jer je navodno pokušao natjerati svog tjelohranitelja da tvrdi da je oružje njegovo. Ipak, kasnije je oslobođen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:14