ROMANSA NA SUDU?

Fanovi uvjereni da su Deppova odvjetnica i glumac u vezi: Pogledajte njezinu reakciju

Glumčevi obožavatelji na društvenim mrežama sada nagađaju da su Vasquez i zvijezda ‘Pirata s Kariba‘ započeli romantičnu vezu

Camille Vasquez

 /Kevin Lamarque/Afp/Profimedia

Odvjetnica Johnnyja Deppa, Camille Vasquez, odbija komentirati glasine o romansi između nje i njezina slavnog klijenta.

Bivši supružnici, Johnny Depp i Amber Heard, trenutno su na suđenju zbog klevete koju je pokrenuo slavni glumac protiv Heard. Odvjetnica Vasquez je u ponedjeljak i utorak ispitivala glumicu optuživši je među ostalim da je izmislila tvrdnje o Deppovu seksualnom napadu na nju.

image

Camille Vasquez

/Brendan Smialowski/Afp/Profimedia
image

Johnny Depp i Camille Vasquez

Brendan Smialowski/AFP

Glumčevi obožavatelji na društvenim mrežama sada nagađaju da su Vasquez i zvijezda 'Pirata s Kariba' započeli romantičnu vezu.

- Ljudi žele znati, izlazite li sa Johnnyjem Deppom?, čuje se pitanje upućeno odvjetnici u videu koji je dobio TMZ.

Deppova odvjetnica odbila je komentirati glasine izlazeći sa suda, a pritom se smiješila dok se probijala kako bi komunicirala s obožavateljima svoga klijenta.

Ni glumac ni njegova odvjetnica nisu potvrdili glasine, a izvori bliski Deppu tvrde da su glasine neutemeljene.

Izvor za TMZ rekao je da se cijeli pravni tim sprijateljio s 58-godišnjim glumcem te da su se njihovi odnosi pretvorili iz profesionalnih u prijateljske, a da odvjetnica Vasquez ne izlazi s glumcem.

Također navode da Vasquez smatra da Depp ima dobar smisao za humor te da zapravo izlazi s Britancem koji ima posao s nekretninama.

Podsjetimo, glumac tuži bivšu suprugu za klevetu zbog članka koji je napisala u The Washington Postu 2018., u kojem tvrdi da je bila žrtva obiteljskoga nasilja. Iako se u članku ne navode imena, Depp govori da je izgubio posao te da je njena izjava financijski utjecala na njega.

image

Camille Vasquez

Steve Helber/AFP

Bivši slavni par sklopio je romansu nakon što su skupa glumili u filmu 'The Rum Diary' 2011. Vjenčali su se 2015., a razveli nedugo zatim, 2017. kada je Depp morao izvršiti isplatu bivšoj supruzi u iznosu od sedam milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:36