JANE FONDA (82)

Fatalna glumica sasvim otvoreno: ‘Za čime najviše žalim? Što nisam spavala s Marvinom Gayeom!‘

Glumica je u intervjuu za The New York Times otvorila dušu o svojem ljubavnom životu, poznanstvu s Marilyn Monroe i karijernim počecima
 Aa Film Archive/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumica Jane Fonda u najnovijem je intervjuu za The New York Times otvorila dušu o svojem ljubavnom životu, pa je priznala da joj je žao što nije iskoristila priliku za otići u krevet s glazbenom legendom Marvinom Gayjeom.

U dijelu intervjua koji je bio u formi pitanje-odgovor novinarka Maureen Dowd je rekla da je Fondi sigurno jedna od stvari za kojima žali činjenica da se nije seksala sa Che Guevarom. Fonda je to demantirala.

- Ne, uopće ne razmišljam o njemu. Ali osoba za kojom žalim je Marvin Gaye. On je htio da se nešto dogodi s nama, no ja nisam. Bila sam udana za Toma [Haydena] - rekla je.

image
Ronen Tivony/Sopa Image/Sipa Press/Profimedia

Novinarka ju je potom upitala je li Gaye u svojem uletu iskoristio naslov svoje legendarne pjesme "Sexual Healing" (hrv. seksualno iscjeljivanje).

- Tad mi je to trebalo. Ali ne, nije to rekao. Kasnije sam saznala da je imao moju fotografiju na svojem hladnjaku. Tada je već bio umro - ispričala je Fonda o glazbeniku koji je preminuo sa samo 44 godine nakon što je njegov otac u njega ispucao dva metka.

image
WireImage

Upitali su ju i o Marlonu Brandu, s kojim je glumila u "Potjeri bez milosti".

- Marlon me razočarao. Ali bio je sjajan glumac - izjavila je misteriozno.

Priznala je i da je, kao i njezine brojne kolegice iz industrije, imala izrazito neugodnih iskustava na setovima, a jednom je čak i bila silovana.

image
Getty Images

- Jedan me glumac silovao. A imala sam i jednog redatelja koji mi je rekao "tvoj lik doživljava orgazam, tako da moram prije vidjeti kako to izgleda". Pričao je na francuskom, pa sam se pravila da ga ne razumijem - prisjetila se.

Rekla je da danas, u svojoj 82. godini i sa tri braka iza sebe, više nema nikakvog interesa za ljubavne veze.

- Nemam vremena. Potpuno sam zadovoljna sama sa sobom, sa svojoj djecom, unucima i prijateljima. Ne želim romanse niti imam vremena za to - obrazložila je, prisjetivši se vremena kada je bila u braku s Tedom Turnerom. Da bi stigla pisati, morala je "krasti" vrijeme usred njihovih izleta na kojima je on pecao.

image
Featureflash Film Archive/Alamy/Alamy/Profimedia

- Kasnije bih svaki puta razmišljala o tome kako ne bih imala vremena da nešto radim ili čitam da sam se još uvijek trudila održavati svoju vezu - iskreno je rekla.

Prisjetila se i poznanstva s Marilyn Monroe, s kojom je išla na satove glume kod Leeja Strasberga.

- Sviđala sam se Marilyn. Mislim da je osjećala moje nesigurnosti, a privlačile su ju stvari koje su ranjive. Nikada neću zaboraviti kada je kasnila na jednu Leejevu zabavu, a muškarci su se, nakon što je stigla, počeli tresti. Kao, bili su fizički uzbuđeni i uzrujani što je ona tamo. A ona je od pune prostorije došla do mene i počela razgovor - sjetla se, dodajući da je Marilyn imala sjaj koji nikada kasnije nije vidjela kod nijedne druge osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:10