KOD LEPE BRENE

Fatalna ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd: Otišla u krevet, a onda je uslijedio šok

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica poznatog pjevača Miroslava Ilića, ponovno je došla u Beograd iz Amerike
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
 Cropix

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica poznatog pjevača Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazivanja očinstva, ponovno je došla u Beograd iz Amerike, gdje trenutno živi.

Mirjana je na svom Facebook profilu otkrila da je stigla u goste kod Lepe Brene, a zbog vremenske razlike, bila je umorna i odmah otišla na spavanje.

"Stigla u Beograd kod Brene, legla da malo odmorim, samo pola sata. Probudila se, au, mislim jutro je već. Sišla dolje, nigdje žive duše, ono tek 10 sati navečer. Što ću sad, majko mila?", napisala je u opisu fotografije.

Nije objasnila razlog svog posjeta Beogradu pa nije poznato je li u pitanju sudski spor s pjevačem Miroslavom Ilićem.

Podsjetimo, pjevač je prije 30 godina bio u vezi s Mirjanom dok je bio u braku, a trenutno su na sudu jer Antonovićeva želi dokazati da je Miroslav Ilić otac njezina sina Devina.

Miroslav Ilić uporno je odbijao napraviti DNK test i nikada nije komentirao ovaj slučaj. Mirjana je pak tvrdila da je cijela estrada znala za njihovu ljubav te da su živjeli zajedno skoro tri godine, iako je on bio oženjen za Gordanu. Kada je supruga saznala za njihovu aferu, Ilić je prekinuo vezu s Mirjanom i ostao sa suprugom.

image
Miroslav Ilić sa suprugom
Sandra Simunovic/Cropix

"Mi smo javno živjeli zajedno, čak me je vozio u svoje rodne Mrčajevce. Nisam željela bilo što silom tražiti. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osjećao moralnu obvezu, nisam ga željela forsirati. Moram priznati da me je malo zaboljelo kad sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15 tisuća dolara i time se ponosio i hvalio, a s druge strane, rođenom djetetu u životu jabuku nije kupio", rekla je jednom prilikom Mirjana Antonović, prenosi srpski Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:34